1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

3 pladser❤ //1.695,- KR. //YINYOGA WEEKEND M.

Arrangør:YOGA by SANNA
Placering:9900 Frederikshavn
Fra:5/11/2021 kl. 16:30
Til:7/11/2021 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:303

Giv dig selv muligheden for at komme helt ned i gear og finde ind til den dybe ro inde i dig.

PRIS 1.695,- KR.  

10 MIN. GANG FRA TOG- OG BUSSTATION

TIDLIGERE DELTAGERE PÅ RETREATS SIGER:
“Det har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har fundet nye veje der skal afprøves, ting der har udfordret mig fysisk og mentalt. Sanna er helt fantastisk, rolig, ærlig, smuk udstråling og meget åben. Kroppen har det godt, føles udhvilet, frisk – ingen smerter. Hovedet har mange visioner og tanker om tiltag som kan ændre mit liv til det bedre. JA, jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det har været en skøn oplevelse.” – Edith

“Dette har været et frirum i en travl hverdag. En lille mindfullness-bobbel, hvor jeg har fundet ind til min indre ro og de vigtigste ting for mig i mit liv. Sanna er rigtig god,  nærværende og omsorgsfuld. Jeg vil gerne afsted med Sanna igen. Det giver mulighed for at stoppe op og gøre sig nogle tanker om ens liv og ens prioriteter.” – Christina Mogensen

“Jeg fik opholdet i gave. At være på dette retreat har været lækkert og spændende, og så er det en øjenåbner. Man lærer ting om sig selv, man måske ikke var klar over. Sanna er utrolig behagelig og kompetent. Det var SÅ skønt, jeg vil gerne afsted igen. Det har været en hel tilpas blanding af yoga, meditation og alenetid.” – Vibeke Overgaard-Andersen

 

I YOGA by SANNAs vanlige yogalokale Teglgårdsvej 26, 9900 Frederikshavn laver vi rolig yinyoga, mindfulness & meditationer hele weekenden.

Søndag starter dagen med yin yoga efterfulgt af en skøn sansefuld pause med æteriske olier (incl. gratis duftprøver) og afsluttende Gongbad.

Vi får besøg af skønne Pia Høyer fra Sansefulde Pauser der med blidhed og erfaring fører os gennem denne skønne afslutning på weekenden.Med andre ord fuld forkælelse og de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear og lade op. At lade den indre ro indfinde sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen.

Brug weekenden på at ”trække stikket”.
Du kender måske i forvejen den store gevinst 1 yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer samt den beroligende påvirkning af oliernes duft og gongens vibrationer. En påvirkning der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne weekend kan du i DEN GRAD mærke dig selv igen.

Hen over denne weekend arbejder vi både i yoga, mindfulness samt meditationerne på at blive mere bevidste og at lytte til kroppens 4 visdomscentre, krop, sind, følelser og intuition. Denne bevidsthed vil hjælpe dig i hverdagen til at lytte til kroppens signaler og tydelige sprog, når vi oplever tanker, følelser, smerter eller andet der i alt for høj grad fanger vores opmærksomhed. Vi lærer at lytte efter og ikke bare ignorere symptomerne i en travl hverdag. 

LÆS MERE


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger