1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sensommer-retreat på Møn med Aerial og Hatha-yoga med Sisse Siegumfeldt

Arrangør:Blå himmel Yoga
Placering:Møn Retreat Center
Fra:15/9/2023 kl. 15:00
Til:17/9/2023 kl. 15:00
Antal visninger:285

15. - 17. september 2023

Kom med på retreat med hatha og aerial yoga på det luksuriøse helt sprit-nyistandsatte Møn Retreat Center. Der er frisk luft i lungerne, ro i sindet og sved på panden med Hatha Yoga, Aerial Yoga og Meditation to gange om dagen. En weekend med fokus på genopladning, ny begyndelse, selvomsorg og varme i hjerte i det danske sensommervejr.

 

Kom helt ned i gear og find energi og glæde, med supersund mad, leg i slyngen og meditation. Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Der bliver brugt pøller, bolde og også slyngen som redskab. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

 

Aerial Yoga

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind.

Aerial  Yoga er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge så meget vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og vi tager os god tid, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer ifm. med hver yogatime, meditationen er guidet hele vejen igennem, ud fra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, se Møns klint eller bare slappe af. Møn Retreat Center har fået nye ejere og er i år blevet gennemistandsat, og er blevet utrolig lækker, smagfuld og indbydende. Der er mulighed for enkelt- eller dobbeltværelse og fine fællesarealer, naturen omkring stedet er smuk og stranden indenfor gåafstand. Spisningen foregår i den smukke åbne stue/alrum og den kæmpestore stemningsfyldte bambussal har plads til at svinge sig i de fritliggende bjælker. Jeg har altid elsket Møn Retreat Centers charme og ønsket for den smukke bygning at den blev gennemrenoveret, og nu er det sket.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi medbringer egen kok, og vi hjælper lidt til med afrydning og opvask.

 

Underviser Sisse Siegumfeldt

Jeg har afholdt over 30 retreats siden 2009 – jeg elsker det simpelthen! At se mennesker “tø op”, slappe af, og komme til sig selv, tilbage til deres naturlige væren er ret fantastisk. Mine retreats er afslappede, hyggelige, sjove, vi lader livsglæden blomstre.  Man kan deltage der hvor man er, både hvad angår kropsligt niveau, eller hvor “dybt” man har i sinde at gå. Om det er egenomsorg, wellness eller mere dybtgående arbejde – det er op til dig, og det er alt sammen lige godt. At passe på sig selv er et meget vigtigt arbejde.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER: https://www.blaahimmelyoga.dk/sensommer-retreat-med-aerial-og-hatha-yoga/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: