Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin yoga - begynder/letøvet

Arrangør:Gråskov Yoga
Placering:Odense
Fra:26/10/2021 kl. 16:30
Til:8/2/2022 kl. 18:00
Antal visninger:62

Undervisning

Tirsdage kl. 16.30-18.00 (uge 43, 2021 til og med uge 6, 2022 (med undtagelse af uge 52)). 

Lokation

Jordnær Yoga, Læssøegade 9 (i baggården), 5000 Odense C 

Pris

1500 kr. for hele forløbet.

15 mødegange i alt. 

Tilmelding

Tilmeld dig på https://graaskovyoga.dk/product/yin-yoga-begynder-letovet-vinter2021/  

Betalingen sker samtidig med tilmeldingen. Tilmeldingen er bindende, og penge gives ikke retur, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

Om holdet

Holdet er for dig, der savner ro i hverdagen og gerne vil nære din krop og sind på samme tid. Både begyndere og letøvede kan deltage på holdet. 

Hvad er yin yoga? 

I yin yoga arbejder vi med bindevævet i kroppen via længerevarende stræk på mellem 3-7 minutter. Ved at blive i et stræk over længere tid og samtidig bruge åndedrættet aktivt, lærer vi kroppen, at det er okay at give slip i musklerne. På den måde arbejder vi os ind i de dybere lag i kroppen og sindet. Den nænsomme, men intense måde at strække på, er et godt supplement til dig, der træner meget og oplever stivhed i kroppen og også for dig, som oplever stress i hverdagen. Yin yoga er simpel og rolig, og samtidig kan du forvente at strækkene til tider bliver intense. Yin yoga er i sin essens mindfulness i praksis, da vi gennem strækkene øver os i at være til stede med det, der er – som det opstår. Mens det opstår.Der sluttes af med en liggende afspænding. Her kan du forvente at blide guidet ind i en dyb ro og kropslig hvile – den perfekte afslutning på en dejlig yogatime. 

Praktisk

Medbring drikkedunk og vær iført behageligt tøj, hvor du kan bevæge dig frit. Der er udstyr til rådighed i Jordnær Yoga, dvs. yogamåtter, klodser, tæpper yogapøller, som du er velkommen til at bruge. Du er også meget velkommen til at medbringe eget udstyr.

Max. plads til 16 deltagere. Pladserne sælges efter først til mølle.

Som deltager på dette hold har du automatisk en plads på næste hold (med opstart efter vinterferien), såfremt du ønsker det. Du får desuden 15% rabat på den kommende sæson, som trofast yogi hos mig. Du modtager en mail herom senere. 

Covid-19

Hvis covid-19 og tilhørende restriktioner i en periode holder Jordnær Yoga lukket, eller andre restriktioner gør det udfordrende at gennemføre holdet fysisk i Jordnær Yoga, rykkes holdet online til zoom. Det samme gælder, hvis jeg bliver ramt af influenza/corona og derfor ikke kan undervise face-to-face, så rykkes undervisningen online til zoom, indtil jeg igen kan undervise i Jordnær Yoga. Men lad os da håbe, at det ikke bliver aktuelt! 

Om din underviser

Gråskov Yoga er drevet af Sarah Louise Gråskov. Sarah er uddannet yogainstruktør ved Yandara Yoga Institute i 2017 og RYT200 registeret hos Yoga Alliance. Hertil har hun flere videreuddannelser bag sig, blandt andet 70RYT i yin yoga hos Sarah Powers, The Power of Awareness 7 ugers kursus med Jack Kornfield og Tara Brach, samt uddannet naturterapeut og kropsterapeut. Hun har dyrket yoga siden 2011 og nyder den ro og velvære, det giver. Sarah har undervist i yoga og mindfulness siden 2017 og har flere end 1000 undervisningstimer bag sig. Sarah er bosat i Odense. 

Det med småt

Undervisningen forgår på eget ansvar. Hverken Gråskov Yoga eller Jordnær Yoga kan stilles til ansvar for eventuelle skader.

Privatlivspolitik: http://graaskovyoga.dk/privatlivspolitik/

Generelle vilkår og handelsbetingelser: http://graaskovyoga.dk/betingelser/ 

En særlig treat til dig, der deltager i mine hold

Ved deltagelse i et yogaforløb kan du i samme periode booke reiki, naturterapi og kropsterapi med 15% rabat.

Priserne er: 

Kropsterapi :: 510 kr. (normalpris 600 kr.). Læs mere her: https://graaskovyoga.dk/kropsterapi/ 

Reiki :: 595 kr. (normalpris 700 kr.). Læs mere her: https://graaskovyoga.dk/reiki/ 

Ind til essensen af dig session :: 1275 kr. (normalpris 1500 kr.). Læs mere her: https://graaskovyoga.dk/ind-til-essensen-af-dig/ 

Naturterapi :: 1530 kr. (normalpris 1800 kr.). Læs mere her: https://graaskovyoga.dk/naturterapi/

Læs mere og book din tid på www.graaskovyoga.dk.


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger