Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie på smukke Korsika - Yoga, pilates, meditation og vandreture

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Korsika - Sydfrankrig
Fra:30/5/2020 kl. 00:00
Til:6/6/2020 kl. 00:00
Antal visninger:1288

YOGAREJSE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE 

Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev smukke, grønne og frodige Korsika. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro - og vi er udenfor i det skønne vejr.

TRÆNING OG MINDFULNESS
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

KORSIKA
Korsika er Middelhavets fjerde største ø og ligger sydøst for det franske fastland. Franskmændene selv, kalder den Ile de la Beauté — skønhedens ø, og det er let at forstå, da Korsika er grøn og frodig omkranset af azurblåt vand. Når vejret tillader det er vi på stranden om morgenen til yoga og meditation. 

Samtidig finder du 20 bjergtoppe på over 2000 meter beklædt med små hyggelige bjergbyer fra middelalderen. På yogarejserne vil der være rig mulighed at udforske flere af disse smukke bjergbyer enten på egen hånd eller du kan deltage på vandreture, så du oplever flere bjergbyer og naturskønne Korsika.

Afrejse d. 30.maj - 6. juni 2020
Afrejse d. 15. - 22. august 2020
Afrejse d. 22. - 29. august 2020


LÆS MERE & TILMELD YOGAREJSEN:

www.meresundhed.dk/korsika-yogarejse/

 

UNDERVISER
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

LÆS MERE & TILMELD KORSIKA YOGAREJSEN: 

www.meresundhed.dk/korsika-yogarejse/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger