1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie Kreta - Yoga, pilates, meditation og vandreture

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Kreta - Grækenland
Fra:20/8/2022 kl. 00:00
Til:27/8/2022 kl. 00:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1851

YOGAREJSE MED VELVÆRE OG FORDYBELSE
Hold yogaferie hvor du fordyber dig i yoga, meditation og pilates. Oplev skønne, smukke og varme Kreta i slutningen af august. Der er undervisning flere timer hver dag, så du på egen krop og sjæl kan opleve indre ro.

TRÆNING OG MINDFULNESS
Udover den fysiske træning på yogarejsen så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

KRETA - UNDER ÅBEN HIMMEL
Kreta er verdensberømt for det flotte blå hav, strandene, det varme klima, men også den spændende historie, arkæologien og maden. Det helt perfekt sted for en yogarejse, når du vil nyde solens lys med dagstemperaturer på ca. 27 grader. Middelhavet har også den skønneste badetemperatur med 25 grader.

Der er undervisning flere timer hver dag med yoga, pilates, meditation og mulighed for vandreture, hvor undervisningen foregår under åben himmel.

Vi nyder at være på stranden og høre havet bruse eller træne på græsset med udsigt til havet med palmerne for skygge. Med den blå himmel, havet, naturen og solens varme, så du får energi langt ind i det danske mørke vinterhalvår.

FLYREJSE, PRAKTISK INFO 
Du kan frit vælge, om du vil flyve fra direkte fra København, Billund eller Aalborg til Kreta tur/retur (uden ekstra betaling).

Du får 30 kilo indtjekket bagage, mad på flyet, og når du kommer frem på hotellet ligger din morgenkåde, badehåndklæde, badetøfler og endda mulighed for at låne en yogamåtte. Du får pakkelister, praktisk info etc. så du ikke skal bekymre dig om planlægningen. I stedet kan du allerede nu glæde dig til en hel uges velvære på yogarejsen.

TILMELD & LÆS MERE om yogarejsen:

https://meresundhed.dk/kreta-yogarejse/

 

UNDERVISER 
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningerfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

TILMELD & LÆS MERE: 
https://meresundhed.dk/kreta-yogarejse/

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger