Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Badger Balms

Økologisk hudpleje fra familien Badger

Badger er et lille familieejet og familievenligt firma, der ligger i landlige omgivelser i staten New Hampshire i det nordøstlige USA. Vi blander økologiske planteekstrakter med eksotiske olier og bivoks og laver healende balms, læbepomader og solcremer, der ikke indeholder andet end rene og gode råvarer. Vores filosofi er såre enkel: ”At lave produkter til folk, vi elsker og derefter sælge dem over hele jorden”.

Vi har kombineret tradition med moderne forskning og blandet vores kærlighed således, at du som forbruger får det unikke produkt, du har fortjent!

I produktionen er vi konstant opmærksomme på kun at anvende de bedste råvarer på markedet og fokuserer hele vejen rundt på bæredygtighed. Det vil med andre ord sige, at når du bruger et Badgerprodukt, kan du have helt ren samvittighed både overfor dig selv, dem du elsker og også overfor den verden du lever i. Eftersom vores varer er certificeret efter USDA økologisk fødevarestandard, kan man rent faktisk spise dem. Men selvom at vi anvender den samme økologiske kvalitetsolivenolie, som på flere Michelin-vindende restauranter, vil vi stadigvæk anbefale vores produkter som hudpleje!

Prøv engang at kigge kritisk på ingredienserne på et helt tilfældig Badgerprodukt. Varedeklaration giver dig med garanti INGEN ubehagelige overraskelser. Tværtimod, du vil bliver imponeret. Det er, hvad vi kalder for ”Badger forskellen”.

Vores Balms er koncentreret godhed.

  • 100% naturlige, mindst 95% økologiske
  • Uden parabener, kemikalier & vaseline
  • Ingen syntestiske konserveringsmidler eller farvestoffer
  • Hjemmelavede af håndplukkede
  • kvalitetsingredienser
  • Ikke testet på dyr
Tip: Ved brug på større områder af kroppen, kan du med fordel presse i midten af balmen og på den måde få en større mængde balm at smørre med.