1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Morgen-Yin - Fire på stribe

Arrangør:Aalborg Yogastudio
Placering:Aalborg
Fra:23/6/2018 kl. 08:15
Til:26/6/2018 kl. 08:45
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:433
Morgen-Yin: Fire på stribe

Forløb over følgende fire dage:

Lørdag den 23. juni 2018 kl. 8:15 – 10:15
Søndag den 24. juni 2018 kl. 8:15 – 10:15
Mandag den 25. juni 2018 kl. 7:15 – 8:45
Tirsdag den 26. juni 2018 kl. 7:15 – 8:45

Med en runde yin yoga fra morgenstunden får du vækket kroppen på skønneste vis. I dette lille forløb over fire morgener vil du desuden kunne opleve effekten af flere dages yin yoga i træk, og måske kan det være startskuddet til selv at fortsætte med et par øvelser hver morgen.

Yin yoga er stilhedens yoga, hvor vi bruger yogastillingen til at finde ind i kroppen i stedet for at bruge kroppen til at komme ind i yogastillingen. Din opgave er blot at være med det, der er, acceptere tingenes tilstand og efterhånden give slip. Det kan være lettere sagt end gjort. Er man normalt en travl og aktiv person, kan det være ganske udfordrende for sindet at være stille i yogastillingerne, at være tålmodig, slippe kontrollen og lade kroppen få tid til at give efter. Men du vil i dette forløb sikkert opdage, at tålmodigheden lønner sig…

I yin yoga forsøger vi at give slip på al muskelaktivitet i målområdet og i stedet arbejde med at strække bindevæv og led samt løsne blokeringer i kroppens energibaner. Alt foregår i langsomt tempo, og der er god tid til at arbejde med at forene kroppens bevægelser og det dybe åndedræt samt fornemme sindets og kroppens reaktioner.

Yin yoga består primært af siddende og liggende stillinger, og vi vil i dette forløb typisk holde stillingerne i 2-4 minutter. Det kan i starten lyde af meget lang tid, men hen ad vejen lærer man at overgive sig til tyngdekraften og slappe helt af i stillingerne, så man kan opleve de dybe stræk, der både kan gøre bindevævet og musklerne smidigere og forløse fysiske og psykiske spændinger i kroppen. Yin yoga er et rigtig godt og helt naturligt middel mod stress.

Alle kan være med uanset køn, alder, størrelse, smidighedsgrad og erfaring med yoga. Vi har diverse hjælpemidler til rådighed i lokalet, og vi skal nok få tilpasset stillingerne, så du også har glæde af dem.

Hver dag afsluttes med en afspænding, så du med fred i sindet og fuld af ny energi kan fortsætte dit dagsprogram.

Er der vejr til det og mulighed for det, vil vi rykke ud på tagterrassen, så husk en lun trøje og et par varme sokker.

Det praktiske:

Instruktør: Lene Larsen

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal, 9000 Aalborg

Pris: 450 kr.

Tilmelding: Send en mail til mail@aalborgyogastudio.dk eller en sms til Lene på 25130310, og indbetal samtidig de 450 kr. til konto i Merkur Andelskasse: Reg. 8401, kto. 1250622 for at sikre dig pladsen. Husk at angive navn samt ”yinforløb”.

Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret, er du dog velkommen til selv at overdrage pladsen til en anden.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger