1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tirsdagsyoga - Kundalini / Yin / Gong

Arrangør:Skibsted Yoga
Placering:Hurup Thy
Fra:29/1/2019 kl. 17:30
Til:19/4/2019 kl. 19:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:711

Hver tirsdag fra slutningen af januar til april samles vi hos Skibsted Yoga på Skibstedgård kl. 17.30-19.00 og laver yoga i skønne og uforstyrrede rammer i Thy lige ned til Limfjorden. 

Tirsdagsyoga er tilrettelagt, så du kan komme og deltage i en time, når du har lyst og tid. Drop ind (125 kr. pr. gang) eller klippekort (95 kr. pr. gang). Du betaler kun for de gange, du deltager.

Program: Vi laver forskellige ting fra gang til gang, så hvis du kommer hver tirsdag, vil du i løbet af sæsonen stifte bekendtskab med klassisk kundalini yoga og yin yoga, og du vil få mulighed for at prøve effekten af et væld af forskellige øvelsesserier, meditationsteknikker, åndedrætsteknikker og afspændingsteknikker - herunder yoga nidra og gong.

Sted: Vi samles i Hestegangen, der er yogasalen på Skibstedgaard, et hyggeligt og rart rum med udsigt og døre lige ud til fjorden. Hvis vejret tillader det - og deltagerne har lyst - vil vi en enkelt gang eller to lave 'breath walk' eller rykke vores opvarmning udenfor i de uforstyrrede rammer på Skibstedgaard. Efter undervisningen vil der blive serveret te. Der er måtter og pøller i yogasalen. Du skal bare medbringe dig selv. Pris: 125 kr. pr. gang inklusiv te. Eller et klip på 10-turskort (950 kr.) eller 3-turskort (330 kr.).

Tilmelding hos Skibstedyoga.dk eller på mail 24974798


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger