1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bali Yoga ferie

Arrangør:Yogahjørnet
Placering:Ubuds rismarker & lækker strand
Fra:24/10/2018 kl. 14:00
Til:2/11/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:708

Der er kommet 3 afbud til denne tur og derfor en afbestillings rabat på 40%.

Du får derfor hele pakken for kun 8.900
Kontakt Charlotte på 26141228 hvis du vil have en af pladserne <3

Yoga retreat 2018: Bali
Fra onsdag den 24/10 til fredag den 2/11 2018.
Vi skal på yoga eventyr! En smuk, nærende og magisk yogaferie på Bali - det bliver ren selvforkælelse <3

10 dages skøn yoga i de smukkeste omgivelser, ved hav, strand, rismarker - og ture ud i skønne land. Bali kalder på en forkælende og fantastisk yogaferie og efteråret er den skønneste tid af året på Bali. Gi dig selv den dejligeste gave.

De første 4 dage af retreatet er vi ved havet og stranden. Her er luften fuld af prana og havet er roligt. Anden del af yogaferien er vi i Balis højland, det smukkeste yoga sted midt i rismarkerne med en kølig saltvands pool. Vi får serveret den dejligeste nærende mad og med mulighed for massage behandlinger begge steder. ​

Det praktiske: Vi laver yoga morgen og aften.
To yoga sessioner af 1.5 time hver dag: Vi starter dagen med Kundalini yoga om morgen kl 7-8.30 Om eftermiddagen afrunder vi med blid Hatha yoga kl. ca 16-17.30. Efter vores yoga klasser, samt midt på dagen, får vi serveret fantastisk mad. Midt på dagen er der tid til at hænge ud ved poolen, gå ture i rismarkerns vildnes, besøge byen, der er i gå afstand fra vores yoga steder. Specielt Ubud i højlandet er mekka for kultur, shopping og yoga. Vi skal på sejltur i de tradtionelle Bali både til White Sand Beach. Og når vi er i Ubub til hemmelige vandfald og helligt vandtempel. Måske også med en cykeltur gennem rismarkerne. ​
 

Prisen for denne herlige yoga-ferie dækker: - 10 dage med lækker mad, - 2 gange yoga om dagen, - 2 guidede ture, samt transport mellem vores to yoga steder Pris kr.14.800.

Der er begrænset pladser. ​ Du skal købe flybilletten. Vi hjælper gerne - også med transport til og fra lufthavnen Vi bor i smukke 3-5 mands hytter med enkelt senge. Der er mulighed for enkelt mands hytte mod extra betalilng Vi holder intro aftener i maj/juni samt september, så du kan se billeder fra de forrige ture, få svar på spørgsmål samt møde mig og mange af de andre der skal med på rejsen. Følg turen på Facebook.
 Tilmelding til retreatet sker på mail til charlotte@yogahjornet.dk Samt indbetal på konto nr: 4434 0010386683 (tilmelding er ikke bekræftet, før pengene er indsat på kontoen) Husk navn :) Det bliver en skøn, nydende og magisk tid.

Se mere på Yogahjørnet.dk

Bali Yoga retreatet bliver ledet af Charlotte Bom, der har rejst på Bali, og i Østen, gennem 25 år. Charlotte er indehaver af Yogahjørnet samt yogalærer gennem 15 år. Hun er uddannet Kundalini, Hatha samt familie & børne yogalærer. Yderligere er hun uddannet Coach samt Gong master og er indehaver af Copenhagen Gong Center

Tidligerer deltager udtaler 

Tak Charlotte det var den dejligeste tur. En tur jeg vil bærer i mit hjerte. Du er så dygtig og ved så meget og er formidabel til at formidle det. Jeg vil med igen <3

* Det var helt perfekte sted til et yogaretreat som

Charlottes, og personalet fik en til at føle at man var deres eneste gæster. Maden var også helt igennem fantastisk. Jeg er ikke i tvivl om at Charlottes åbne, kærlige og varme personlighed fik alle til at føle sig 100 % inkluderet.

* Tak for en fantastisk tur. Det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager! Charlotte er en skøn og varm person, som hele tiden tænker på sine deltageres behov undervejs retreatet, og giver de dejligste yogatimer under kyndig undervisning.

* Jeg elskede Charlottes yoga, og det passede så fint med at vi undervejs dagene kom igennem alle chakra. Der var armbånd, blomster og “dagens farve” og det var bare så lækkert.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger