1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og Detox Weekend

Arrangør:Anahata Yoga Center
Placering:Møn
Fra:7/12/2018 kl. 18:00
Til:9/12/2018 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:570

Underviserne

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Anahata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirerende og musikalske videreformidling af yogatraditionen. Kombinerer yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance.
Med deres erfaring og vedvarende grundige træning og uddannelse, er de i stand til at vejlede individuelt og støtte op om og løse op i specifikke udfordringer hos elever og kursister. Se mere på www.retreat-yoga.dk

Kursusbeskrivelse

Skab energi og overblik efter en fordybende og opløftende weekend med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, chants, detox fodbad, sauna ved havet og infrarød sauna.
Vi vil arbejde med den finere energi (prana, chi), det psykiske åndedræt og de psykiske passage, samt forskellige mantras der fordyber praksis, mudras (holdninger) og bandhas (låse), samt energiøvelser. Der er selvfølgelig også morgenyoga med de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, åndedrætsøvelser og meditation.
Og ikke mindst aftenklasser med sang, lydhealing og meditation.

 Metoder som gør kroppen og sindet roligt og afspændt, som et godt fundament til at mærke glæde og livsenergi.

Detox

Du vil opleve hvor afslappet kroppen og sindet bliver, når der bliver renset ud! En lang række symptomer og såkaldte sygdomme har sin rod i blokeringer og forgiftninger i kroppen og sindet. Et fundament i en helbredelsesproces er derfor at opløse blokeringer og rense kroppen. Som et fundament og en start… På dette retreat renser vi grundlæggende med vand, urter/mad og yogaøvelser. Vandet som det vi vasker med. Urterne/maden er rengøringsmidlerne og yogaøvelser som selve arbejdet og de geniale redskaber der får rengøringen til at gå som en leg.:-)

Vandterapi og sauna

Vandet udgør et fundamentet til starten på vores vej tilbage til naturen. Ligesom vandet er betingelsen og starten på alt liv. På dette kursus bruger vi vand i forbindelse med at
- Rense tyktarmen for ophobning af stagnerende giftproducerende materiale i tyktarmslommerne.
- Bruge detox fodbad
- Drikke rigeligt på de rigtige tidspunkter.
- Vinterbade, lave saunagus og gå i saunaen ved vandet.
Vores vand er vitaliseret med Alfa Omega systemet og Grander Vandvitalisering. To geniale systemer som giver vandet en masse gode egenskaber.

Maden

Vi faster ikke som sådan på kurset, med maden er meget let og udrensende. Med grønne juicer, smoothies og supper som et fundament. Første gang du drikker en grøn saft, kan kroppens umiddelbare reaktion være bvadr, væk med det, og et let ubehag kan forkomme. Men hurtigt vil din krop takke dig, og det der smagte bittert har nu en undersmag af sødme og liv som din krop bare vil have mere af.

Urter

Vi bruger masser af urter og milde krydderier i maden. Derudover tilbyder vi også urtekapsler fra Pukka, som understøtter en god fordøjelse og har en række andre gavnlige virkninger. Vi anbefaler at du tager disse kapsler på tom mave om morgenen og igen om eftermiddagen før yogaklassen. Desuden servere vi citronvand om morgenen og anbefaler at du renser munden og tandkødet ved at gurgle koldpresset kokosolie.

Vores sauna ved havet. Vi har en super lækker mobil brændefyret sauna som vi kører ned til Strandkanten lørdag eftermiddag. Der er plads til 12 personer. En dejlig måde at blive afslappet og afgiftet..

Detox Fodbad Behandlingen foregår ved at man sætter begge fødder i et fodbad fyldt med varmt vand tilsat lidt salt. Man placerer så en sonde i karet, denne sender en strøm af positive og negative ioner ud, samt et kompliceret magnetisk bioenergisk felt som strømmer igennem kroppen og fæster sig ved modsatladede celler. På denne måde vil BioEnergiser behandlingen rebalancere og harmonisere kroppen og cellerne ved at sende signaler op igennem lymfesystemet og stimulere dette til, at starte en afgiftning og en renselsesproces. En BioEnergiser behandling hjælper dig til, at få balance i kroppens funktioner og vil medføre et øget velvære. 

Kursusprogram

Fredag

12.00 - 17.00. Ankomst og mulighed for detox fodbad, urteterapi,og colon hydroterapi. Dem som ønsker at lave colonhydro terapi om fredagen bedes ankommer kl. 12.00. Ellers er der mulighed for colon hydro terapi, lørdag morgen eller formiddag. Ellers kan man komme frit i tidsrummet 12.00 - 18.00. Saunaen er tændt fra 16.00- 18.00

18.00 - 19.00

. Introduktion til kurset og info om metoder til udrensing og detox.
19.00 - 19.30

 Let aftensmad med Suppe og grøn Juice og udrensende urter.
20.30 - 21.00 Næseskylning og information om Colon hydroterapi.
21.00 - 22.00 Lydhealing, Chants og Meditation

Lørdag

6.45 - 7.00 Vand og olieterapi
7.00 - 9.00 Colon hydroterapi og efterfølgende dybdeafspænding.
7.00 - 9.00 Yoga og meditation for dem som lavede Colon hydroterapi fredag.
9.00 - 9.30 Morgenmad med fokus med grønne juices og urter... 11.30 -13.00 Yoga Nidra Afspænding og Meditation Ajapa Japa 13.00 - 14.00
 Frokost med suppe, salater og grønne juice. 14.00 - 16.00 Saunaen er tændt
16.00 - 17.00 Dialog og oplæg omkring yoga og meditation mv. 17.00 - 18.30
 Yoga og Meditation
18.30 - 19.00
 Aftensmad med suppe, salater og grønne juice. 21.00 – 22.00 Lydhealing, Chants, dans og Meditation

Søndag

6.45 -7.00 Vand og olieterapi
7.00- 9.00 Yoga og meditation.
9.00 - 10.00
 Morgenmad med fokus på grønne juicer
11.00 - 13.00
 Yoga, Meditation, OM chanting og afrunding. 13.00 - 14.00 Frokost med suppe og salater
14.00 - Farvel og på gensyn

Under hele kurset er der mulighed for detox fodbad, Der er sauna ved havet Fredag og Lørdag eftermiddag. Der tilbydes også massage behandlinger mod betaling

Transport Du kan fra Vordingborg station tage bus 660r til Stege eller bus 664 til Damsholte. Så afhenter vi dig gratis der. Alternativt koordinere vi samkørsel fra hhv. København og Fyn/Jylland.

Priser

Enkeltværelse: 3.400,00 kr.
Dobbeltværelse: 2.800,00 kr
4 personers værelse. 2.400,00 kr.
Inkl. i prisen: Undervisning Kost og Logi
Detox og beskrevne behandlinger.

Betaling: Vi tager 1.000,00 som depositum. Restbeløbet betales senest 4 uger før kursusstart.

Bankoplysninger : Møns Bank Reg.nr 6140 Konto.nr 0004235220

Afbestillingsregler: Som udgangspunkt ingen tilbagebetaling af depositum. Resten af kursus beløbet tilbagebetales hvis der afmeldes 24 timer før kursusstart.

Se mere på www.retreat-yoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger