1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Indre ro og selvudvikling

Arrangør:Indre ro
Placering:Urban retreat - Odense
Fra:1/7/2020 kl. 08:00
Til:5/7/2020 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:825

LÆS MERE HER LÆS MERE HER 

Indre ro og selvudvikling med blid yoga - Urban retreat 

Uge 27 2020: onsdag den 1. til søndag den 5. juli

Dette retreat omfatter det bedste, Indre ro har at byde på ét enkelt kursus. Det er for dig, der ønsker at starte næste sommerferie med en investering i dig selv. Vi arbejder med indre ro, selvudvikling og blid yoga. Til vores daglige workshops får du fyldt værktøjskassen med metoder og redskaber til at understøtte dig i din hverdag og ro. Desuden lærer du at anvende selvhypnose, som du efterfølgende kan bruge til at fastholde dit mål og det liv, du ønsker at leve.

De seks første tilmeldte har mulighed for at booke to individuelle sessioner (yogaterapi, NLP-coaching, hypnoterapi mv.) til en særlig retreatvenlig pris: 1.400 kr. for to sessioner.

Du lærer også enkelte blide yogaprogrammer og meditationer, som du kan bruge i din hverdag efterfølgende. Så kan du lave yoga – hvor som helst og når som helst – også når din yogalærer holder fri.

Retreatet er for dig, der ønsker et skub til nye gode vaner eller justeringer i hverdagen. Det er også for dig, der har deltaget tidligere og ønsker en brush up – eller vil arbejde med noget nyt. Det kan også gavne dig, der døjer med fx stress, angst, uro, søvnløshed, forvirring, smerter og meget mere.

Retreatet har tidligere blandt andet været afholdt i Grækenland. Næste år afholdes forløbet hos Indre ro som et Urban retreat (dvs. dagsretreat). Hvis du kommer langvejs fra, giver vi gerne forslag til overnatning – eller, hvis du er hurtig, kan du booke vores eneste B&B værelse.

Idet kurset afholdes hjemme, giver det også dig, der har ønsket at deltage i kurset, men ikke har været klar til udlandet, mulighed for at deltage.

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er du velkommen. Det eneste, det kræver, er et åbent sind.

Pris: 2.600 kr. inkl. alt undervisning, yogaudstyr, materiale, lydfiler, morgenmad, kaffe og te, én gang frokost samt ubegrænset adgang til spa og sauna hele ugen.

Du kan booke plads allerede ved at indbetale depositum på 1.300 kr.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte terapeut og yogalærer Helene Lysekilde på tlf 22 81 83 26 eller mail info@indrero-odense.dk

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger