1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA Stilhed ReTreat

Arrangør:Padma yogaskole og Retreatme
Placering:Hammer, Næstved
Fra:8/2/2019 kl. 17:00
Til:10/2/2019 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:728

YOGA Stilhed ReTreat den 8.2 – 10.2, 2019

Februar, vi er midt i vintern, omsluttede af mørke og kolde. Der er her vi har adgang og mulighed for at udforske og opdage glemte og gemte dele af vores væsen og eksistens. Vi trækker os ind i mørkeret for at se det indre lys klarere. Stilheden og mørkeret bringer os i kontakt med livets grobund og det er ud af mørkeret som alting bliver født og får liv igen. 'Retreat' er noget vi alle har behov for, 'at trække os tilbage' så vi kan gro, spire og folde os ud når foråret atter igen vender tilbage en gang i april.

På retreaten lægger vi mest vægt på den praktiske erfaring og indsigt, du får, når du laver de forskellige yoga discipliner. Vi bruger lidt af tiden på teori, filosofi eller dharma, men det meste er flettet ind i den praktiske undervisningen. Det afhænger af gruppen, præcist hvad vi laver på kurset og hvilke spørgsmål og samtaler, der opstår i undervisningen. Yogatraditionen indeholder et hav af subtile, kraftfulde og dybtvirkende ritualer, som har til formål at berøre de finere dimensioner af vores væsen, oplyse og vække os. Du vil få dybere kendskab til asana (yogastillinger), pranayama (åndedrætskontrol) og pratyahara (tilbagetrækning af sanserne), som er forskellige processer, der slipper grovere spændinger, frigiver energi og giver øget overskud og klarhed. Du får opleve Yoga Nidra (dybdeafspænding), som skaber kontakt til og harmoni i de forskellige dele af vores væsen; krop, energi, sind, bevidsthed og sjæl. Og du vil fordybe din praksis med dharana, dhyana, koncentrationsteknikker, meditation og ritual som alle er forskellige redskaber til at, vende tilbage og hvile i oplevelsen af os selv.

Vi holder en dag i stilhed, hvor vi ikke taler sammen, udover instruktionerne i undervisningen. Her mødes vi et sted mellem ordene, i den stilhed der altid finder sted. Du opfodres til at bruge naturen omkring dig, være kreativ og udfolde dig på andre måder eller at bare gå en dejlig lang tur i de skønne omgivelser. Undervisningen lægger vægt på en traditionel forståelse af yoga, i aspekter af hatha yoga, bhakti, gyana, raja yoga, tantra og advaita, præsenteret i en åben, afslappet, utidig og relevant kontekst. Når folk spørger hvilken slags yoga vi underviser i så svarer vi oftest ved at sige, at vi blot underviser i yoga, processer og ritualer, der fører dig tilbage til dig selv, til din inderste kerne, til en følelse af større samhørighed og væren.

' Yoga er sanskrit og kan forstås som, at forene, smelte sammen med, blive ét med, opløst i eller at forbinde med. Yoga er søgen efter at opleve at være forbundet med sig selv, sin inderste kerne eller sande natur, sine omgivelser og Moder natur.
Da vi mennesker ikke kun består af krop og livet ikke kun handler om at optimere, producere og konsumere. Så er der mere til yoga end bare de fysiske øvelser og at dyrke, styrke og strømline kroppen. Det fysiske aspekt er blot en lille del af en rig og mangfoldig tradition. Oprindeligt, er der blevet lagt mere vægt på aspekter, som f.eks. meditation (dhyana), forståelse (gyana) eller ritual (puja).
Lærer på retreaten er Savitri. Hendes undervisning er baseret på en flerårig ashram-baseret fuldtidsuddannelse i yoga og meditation og 15 års undervisningserfaring, samt de indsigter og viden hun har fået gennem sin egen praksis (sadhana eller tapasya). Savitri har sammen med sin partner Yogananda, været med til at starte, og har i de sidste 12 år undervist på, Padma yogaskole i Roskilde. Hun har været med til at afholde retreat i Danmark, Sverige, Indien og på Island. Læs mere om Savitri på http://www.padmayoga.dk
Zøsser Saerens ejer landstedet i Hammer. Hun vil bland andet stå for sauna lørdag aften og ikke mindst vil hun lave den lækre vegetariske og økologiske mad der bliver serveret under kurset, som også gluten- og laktosefri. Zøsser afholder løbende retreats i familie opstilling, stilhed eller blot væren på stedet og slappe af. Hun er uddannet psykoterapeut og healer og har en 20 års lang praksis bag sig. Læs mere om Zøsser og Hammer på http://www.retreatme.dk

Preliminært oplæg og praktiske oplysninger
Fredag den 8/2
Kl. 17.00 – Ankomst & velkomst
Kl. 18.00 – 1. klasse: Asana, Pranayama og Yoga Nidra
Kl. 19.30 – Aftensmad Kl. 21.00 – Aftenklasse: Mantra chanting og Meditation. Forberedelse og introduktion til stilhed lørdag

Lørdag den 9/2
Kl. 07.30 – 1. klasse: Asana, Pranayama og Meditation
Kl. 10.00 – Brunch og fritid; f eks. karmayoga, gåtur, tegne, male, kreere, nusse heste eller lave noget andet kreativt/afspændende Kl. 12.30 – Smoothie, juice, frugt, snacks
Kl. 14.30– 2. klasse : Asana, Pranayama, Yoga Nidra og meditation
Kl. 17.30 – Aftensmad
Kl. 20.00 – Aftenklasse: Sauna med Zøsser

Søndag den 10/2
Kl. 07.00 – 1. klasse: Asana, Pranayama og Meditation
Kl. 09.30 – Morgenmad: fritid, pakke sammen mv.
Kl. 11.30 – 2. klasse: Yoga Nidra og Meditation – refleksioner fra weekenden, retreaten, stiheden, procesessen
Kl. 12.45 – Let frokost
Kl. 14.00 – Afslut

Yogaretreaten er bevidst små, der er aldrig flere end 12-14 elever på kurset, da det er mest tilfredsstillende for os, som lærer, og dig, som elev, at give og få en mere personlig vejledning og tættere kontakt.

Betaling og betingelser
Investering: 2500 kr. Earlybird: 2100 kr., hvis du betaler før den 15. januar. (Enkeltværelse +300 kr.) Depositum: 1000 kr betales ved tilmelding, for at sikkre dig en plads. Resterende beløb betales til Møns Bank kontonr: 6140 407 33 40 eller mobilpay: 60878188, senest den 1. februar (OBS. Earlybird senest den 15. jan.). Tilmelding er bindende og depositum tilbagebetales ikke, derimod kan du få resterende beløb i retur op til 24 timer før kursusstart.
Adresse og andre praktiske oplysninger finder du på www.retreatme.dk Hvis du rejser med offentlig transport bliver du hentet i Lundby, giv os blot besked i forvejen.
Tilmelding eller hvis du andre spørgsmål gældende retreaten bedes du kontakte Savitri på tlf. 60878188 eller email: savitri108@live.com. 
Kurset henvender sig til dig der har lidt eller meget personlig erfaring med yoga i forvejen.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger