1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

PILATES retreat for alle på skønne Mallorca

Arrangør:PILATESHOUSE
Placering:Deiá, Mallorca
Fra:25/5/2019 kl. 15:00
Til:1/6/2019 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1017

I de helt igennem fantastiske Tramuntana bjerge på Mallorca ligger en oase for dig og din krop. I slutningen af Maj 2019 inviterer vi til en vidunderlig uge med masser af pilates, stille stunder, dyp i poolen og lækker vegetarisk mad. Der vil være masser af tid til at lægge telefonen væk, nyde tilværelsen, være til stede i din krop og finde ro.

 

Fie og Katja som kærligt vil guide jer gennem ugen, har mange års erfaring i undervisning af bevægelse og pilates. Vi skal igennem 2-4 timers undervisning hver dag, træne udfordrende muskelopbyggende pilates med en legende tilgang til bevægelse, men også mere mobiliserende, rehabiliterende timer, så vi er klar til næste dag og helt bløde og godt tilpas resten af dagen. Dette pilates Retreat er for alle, øvede som dem, der aldrig har prøvet pilates før. Besøg eventuelt vores timer i Pilateshouse på Frederiksberg og lær os at kende først.

 

Vi skal bo i et tidligere kloster som nyligt er smukt restaureret, med stor respekt for ejendommens historie. Ved poolen og på de mange små terrasser kan man sidde og se solen gå ned over havet. Klosteret er omgivet af bjerge, olivenlunde, blomster og træer og det eneste man kan høre er bjælderne fra fårene Så der hvor havet møder himlen, skal vi leve, nyde og yde sammen i en uge. Kom med!

se mere på pilateshouse.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger