1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravidyoga forløb

Arrangør:Sukha Yoga
Placering:Farum
Fra:6/11/2019 kl. 19:00
Til:11/12/2019 kl. 20:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:333
6 onsdage kl. 19.00-20.30. Første gang 6/11, sidste gang 11/12

Et forløb til at understøtte en sund graviditet og give dig redskaber som du kan bruge både under din graviditet og din fødsel. Gravidyoga bidrager til øget velvære og kropsbevidsthed i denne store periode i dit liv.

Vi vil bruge yogaen til at styrke kroppen og til at finde afspænding og hvile, begge dele er lige vigtige for at støtte din graviditet og forberede dig til fødsel. Du vil blive introduceret for stillinger og øvelser som vil hjælpe kroppen med at forebygge graviditetsgener som bækkensmerter og væskeophobninger. Vi vil også arbejde med træning af opmærksomhed, vejtrækning og bækkenbund, og du vil få en introduktion til naturlige smertelindringsteknikker som du selv kan bruge. Forløbet vil hjælpe dig til at skabe en dybere forbindelse til din baby, og til at finde ind til den indre kraft der er tilstede i dig. Sidst men ikke mindst, vil forløbet give dig et fællesskab blandt andre kvinder, hvor I kan dele tanker og erfaringer med hinanden i et trygt rum.

Du kan begynde på forløbet når som helst under din graviditet.

Underviser: Mia, uddannet gravidyogalærer og mor til Asbjørn på 1 år

Pris: 850 kr.

Udtalelse fra deltager på vores sidste gravidforløb:

“Jeg har netop deltaget i et gravid-yoga forløb med Mia fra Sukha Yoga. Jeg havde aldrig prøvet yoga før og var meget spændt på det. Jeg er nu blevet fan! Underviseren, Mia, er dygtig, opmærksom og varm, og niveauet passende for både begyndere og øvede yogaudøvere. Lokalerne er lyse og smukke. Mia får skabt en stemning af rummelighed, fællesskab og ro på en virkelig god måde. Det er helt sikkert ikke sidste hold, jeg kommer til at gå på.”

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger