Leveringstid: 2-4 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGA & ZONETERAPI Vinter-Workshop

Arrangør:Styrk din krops 5 årstider
Placering:Give
Fra:23/2/2020 kl. 09:00
Til:23/2/2020 kl. 13:00
Antal visninger:84
YOGA & ZONETERAPI Workshop – Varme fødder og ro i sjælen, midt i vintertiden.

Ønsker du energi, vitalitet, varme og ro, så tilmeld dig denne vinter workshop, hvor vi tager udgangspunkt i det bedste som Yogaen og Zoneterapien kan bidrage med i den forbindelse. Når du tager hjem, vil du være kommet ned i gear og opleve at have fået en dejlig ro og varme – både fysisk og mentalt.

STYRK DIN KROPS 5 ÅRSTIDER - VINTER: Søndag den 23. februar 2020, kl. 9.00 til 13.00 – Ikærhallen, Torvegade 75, 7323 Give ( I aktivitetslokalet for enden af hallen )

Vi starter morgenen med et skønt og plejende fodbad, mens vi fortæller dig lidt omkring, hvordan Zoneterapien og Yogaen kan være med til at skabe din egen ro og velvære i det daglige.

Når fødderne er dejligt varme, vil du gennem en meditativ kropsscaning opleve, hvordan du kan sænke tempoet mentalt og kropsligt og bare nyde at være i nuet.

Herefter vil Mette guide dig, til at lære dine ”vinter-punkter” at kende og mærker, hvordan du ved hjælp af Zoneterapien og Akupressur kan hjælpe din krop med at fjerne energiblokeringer i dine meridianbaner. Vi kommer blandt andet omkring beroligende punkter og smertelindrende punkter – f.eks. til lindring af lændeproblematikker.

Zoneterapi kan både bruges til at vedligeholde et godt helbred, lindre akutte ubalancer samt bruges forebyggende. En behandling vil f.eks. berolige nervesystemet, styrke kredsløbet og immunforsvaret og sikre at affaldsstoffer effektivt ledes bort.

Så vil der være en lille pause, hvor du vil få sunde, dejlige snacks og vintertidens te.

Efter pausen vil Maria guide dig ind i ”stilhedens Yoga” – Yin Yogaen. Yin Yoga kaldes ofte ”den stille praksis”, hvor stillingerne typisk holdes i 3-5 minutter. Du vil opleve, at effekten af disse lange stræk kan være med til at skabe forandring i både krop, sind og sjæl. Dagens Yin Yoga praksis understøtter dagens Zoneterapi på den måde, at vi ved at frigøre dybe energispændinger også her vil hjælpe din livsenergi ( Qi ) til at flyde frit og skabe velvære - både fysisk og mentalt.

Dagen sluttes af med meditation. En meditation der vil hjælpe dig til at kunne fordybe dig i din indre stilhed og finde roen – og dig selv.
-------------------------
Praktiske oplysninger:
Workshoppen afholdes ved min. 12 deltagere.

Din pris for deltagelse i workshoppen er kr. 495,-

Tilmeldingsfrist: 16. Februar 2020

Du tilmelder dig ved at sende os en SMS
Husk at skrive dit Navn og mailadresse til:

Maria Carlsen, Mobil: 2810 1214, Mail: maria@inspireconsultant.dk

eller

Mette Lykke-Bøndergaard, Mobil: 4093 8908, Mail: mlb@billundzoneterapi.dk

LÆS MERE PÅ FACEBOOK VIA LINKET:
https://www.facebook.com/events/1041195576088108/?active_tab=about

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger