1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend Retreat

Arrangør:enjoyoga
Placering:Dronningmølle, Sjælland
Fra:22/5/2021 kl. 16:00
Til:24/5/2021 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:744

Inden sommeren slår sig løs med med en masse aktivitet, vender vi på dette retreat opmærksomheden ind i os selv og lade op og fylde krop og sind med energi og overskud.

Når vi tillader os selv at synke dybt ind i vores fysiske praksis styrker vi kroppen og dens modstandskraft. Når vi giver os selv lov til at være helt uden at skulle præstere i den restorative praksis opbygges ny energi og overskud. Vi bruge tid på at nyde livet og give slip på alt du ikke længere har brug for at bærer rundt på.

Ud over yoga og fællesskab vil der være god tid til egenomsorg eller sammenvær, til gåture, afslapning eller hvad du nu finder afslapning i.

Under retreatet byder Louise fra enjoyoga på;

-Restorativ yoga

- Yin inspitation

- Alignment i en aktiv praksis

- Bindevævsmassage med bolde

- Fysisk aktiv yoga

- Meditation og Prana Yama

- Afslapning og tid til at være uden at skulle præstere ​ 

Vi skal bo på Seeds of life

Som ligger i naturskønne omgivelser i Dronningmølle ikke langt fra havet. Oprindeligt var det et sommerhus men nu ombygget til øko retreat. Stedet rummer et fælles hus hvor vi spiser, bader og slapper af, - måske foran brændeovnen. En haven med god plads og højt til himmelen, en rund yogashala, vildmarksbad, udebruser og bålplads. Du indkvarteres i 2 personers værelser (mod tillæg mulighed for eneværelse).​

Siigurd er vores vært

Han senere økologisk vegansk mad med grønt fra haven, gårde omkring og årstiderne. Han har arbejdet med mad i 34 år, og laver mad med stor inspiration fra det japanske, nordiske og Indiske køkken.​

Du kan deltage hvis bare du har lyst til at vende blikket ind, strække din krop og fordybe dig i en praksis der fylder dine energidepoter op og giver dig smil på læben.

Prisen er: 3500 kr. (ratebetaling er muligt)

Husk transporten står du selv for.

Tilmeld dig her:

https://www.enjoyoga.dk/kontakt 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Louise, enjoyoga


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger