1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter/Spies
Placering:Madeira
Fra:16/11/2020 kl. 08:00
Til:23/11/2020 kl. 22:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:389

Tag væk fra vinterens kulde og mørke til spa/yogaophold på Madeira. Stemningen i den lille by er afslappet og rolig med små, hyggelige gader og caféer.

Vi bor på et lækkert designhotel beliggende i smukke, landlige omgivelser i Ponta do Sol med udsigt over Atlanterhavet. På hotellet er der spa, sauna og jacuzzi samt indendørs og udendørs pool.

Madeira er kendt for sine mageløse vandreruter langs de mange vandingskanaler, som snor sig gennem bjerglandskabet. Her oplever du storslået udsigt, bratte klippeskråninger, vandfald og mange tropiske planter. Vi bor tæt på nogen af de bedste vandrestier på Madeira. Hotellet arrangerer næsten hver dag gratis ture til de mange vandrestier.

Der er yoga hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på vandretur. En aften i løbet af opholdet er der mulighed for at tilkøbe en åndedrætsterapi-session; den koster 200 kr.

Med på turen er yogalærer/fysioterapeut og kranio-sakral terapeut Mettemaje Hansen. En af eftermiddagene vil hun stå for undervisningen. Det vil ligeledes være muligt at få behandlinger af hende på turen.

Det er Spies, der er rejsearrangør, så du tilmelder dig, får på nedenstående tilmeldingslink direkte til Spies. Når de har modtaget din tilmelding får du lærmere oplysninger om betaling. Din rejse er dækket ind under Rejsegarantifonden, og du får derfor pengene retur ved aflysning i forhold til corona.

Læs mere og bestil her 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger