1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat på den smukke Nakke-halvø ved Rørvig

Arrangør:Adventure Heart & Health
Placering:Nakke
Fra:5/11/2021 kl. 14:00
Til:7/11/2021 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1462

3 dages yoga retreat på Kirsebærgården ved Rørvig

Midt i den skønne natur i Odsherred finder du det fredfyldte retrætested Kirsebærgården, som er omgivet af skøn natur, der skaber en fantastisk ro og danner de ideelle rammer for tilbagetrækning og fordybelse. Weekenden byder på meditation, hatha- og yin yoga, som hver har en givende og beroligende effekt på kroppen, og som er med til at vække kroppen og løfte energien. De skønne yoga-lektioner komplementeres af gårdens økologiske, sunde og nærende mad, der så vidt det er muligt, laves af lokale råvarer, og der serveres ligeledes morgen-æg fra gårdens egne høns.

Denne weekend handler om dig og din krop og fokuserer på kroppens kunnen, samtidig med at din krop får den næring, den har brug for.Kirsebærgården ligger omgivet af naturskønne områder, som du kan nyde ved stille vandring, gå- og løbeture, når muligheden for fredfyldte stunder opstår, og det smukke dyre- og fugleliv kan iagttages.

Stedet er perfekt til at søge ro, og naturen spiller en stor rolle med dets naturskønne beliggenhed og fredfyldte lyde, hvor du kan tage dagene i det tempo, du har behov for, når der ikke står yoga på programmet. Har du lyst til lidt summende liv, er Rørvig havn og omegn et besøg værd.

Ønsker du at stoppe op, skrue ned for tempoet, dyrke YOGA og bare nyde at være, så er denne weekend skabt til dig. Weekenden har fokus på nærvær, fordybelse og fred og ro, og du vil tage hjem med en fornyet og skøn energi i kroppen.

Pris: kr. 3.990,-

Læs mere om program og tilmeld dig her: 

https://adventureheart.com/rejser/yoga-retreats-i-danmark/danmark/yoga-retreat-paa-kirsebaergaarden/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger