1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Weekend yogaretreat

Arrangør:Marie Hyltén-Cavallius
Placering:Sydsverige, Ryd
Fra:15/10/2021 kl. 15:00
Til:17/10/2021 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:351

HATHA YOGA / YIN YOGA / DYBDEAFSPÆNDING / MINDFULNESS

SKOVEN KALDER ligger i Blekinge, ca. 2,5 time fra København og tilbyder nogle helt enestående rammer for et Yogaretreat. Her trækker vi stikket en weekend i naturen og får ro i krop og sjæl med yoga, meditation, dybdeafspænding, søbad, sauna, ild i kakkelovnen og lækker vegetarisk mad. Retreatet er for dig, der i en travl hverdag har brug for et pusterum i smuk natur til at genfinde dit nærvær og dig selv. Yoga, meditation og dybdeafspænding er redskaber til at få dig ned i gear, så du kommer hjem med en større bevidsthed om, hvordan du lytter til din krop og skaber de bedste betingelser for fysisk og mental balance i hverdagen.

 

Hatha yoga, yin yoga, mindfulness og dybdeafspænding er en oplagt kombination, når intentionen er at skabe mental ro, balance og velvære i krop og sind. I Hatha yoga arbejder vi med stående, siddende og liggende stillinger i et langsomt flow, som skaber balance mellem åndedræt, psyke og fysik. I Yin yoga arbejder vi med dybere længerevarende stræk og hvilestillinger, som er tilpasset den enkelte med fokus på afspænding af muskler og et øget flow i kroppens energisystemer og bindevæv. I mindfulness introducerer jeg teknikker til at berolige de evigt vibrerende tankestrømme - og i dybdeafspændingen integreres hele vores praksis til flydende balsam for nervespidserne. Alt det kommer til at foregå i den fantastiske yogasal med højt til loftet og udsyn til skoven. Alle kan være med også selvom du ikke har dyrket yoga før, idet jeg tilpasser undervisningen til den enkelte deltagers niveau.

 

Ankomst Fredag kl. ca. 14-15. Afgang fra “Skoven kalder” søndag kl. 16.00.

Pris:

Kr. 3.800,- ved delt dobbeltværelse.

Kr. 4.300,- ved enkeltværelse (begrænsede pladser).

 

Prisen inkluderer alt udover transporten til og fra Sverige. Jeg koordinerer mellem deltagerne, så alle kører i bil (samkørsel). Ved 4 personer i en bil er prisen for benzin og bro ca. kr. 250,- pr/person.Tilmelding:Der kan max være 15 deltagere I SKOVEN KALDER og interessen er stor, så skynd dig at blive tilmeldt, hvis du vil med. Du tilmelder dig ved at skrive en mail til mhc@cavallius.website. Derefter sender jeg en faktura til dig med et depositum på 1.500 kroner, som kan indbetales på MobilePay til 51559298.Resten af beløbet på kr. 2.300/2.800 betales to måneder før retreatet afholdes. Angiv på tilmeldingen, om du ønsker enkelt eller delt dobbeltværelse.

 

Skriv en mail til mhc@cavallius.website (og angiv din adresse), hvis du gerne vil sikre dig en plads.Bliver du forhindret i at deltage på turen, får du tilbagebetalt din indbetaling minus depositum. 15 dage før afrejse er turen bindende, og du kan ikke få refunderet din indbetaling. Du er dog velkommen til at sælge din plads til en anden.

 

Jeg glæder mig meget til at byde jer velkommen i SKOVEN KALDER!

 

Kærlig hilsen Marie


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger