1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stilhedens Kraft - Efterårsretreat på ALS

Arrangør:YogaSTUDIET GEDVED
Placering:Nørreskoven, Als
Fra:21/10/2021 kl. 16:00
Til:24/10/2021 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:350

Kom med i 4 dage med 3 overnatninger på Nygård i Nørreskoven på Als, midt i den skønneste skov, tæt på vand med masser af atmosfære og ro til at komme helt ned i gear og tanke op af den lækreste æteriske energi.

Lad hverdagen blive hjemme og giv dig tid til at være i dig selv, med de andre deltagere, nyde områdets fantastiske natur, i stilhed, i samtale, en dagbog, et morgen- eller aftendyp i havet alt afhængig af årstid og temperament. 

Temaet på dette retreat vil centrere sig om stilhedens kraft, hvor vi gennem yoga, meditation, åndedrættet og kontakten med naturen vil bevæge os ind i stilheden. Der hvor selvhealing og alle svar findes. 

Vi vil undersøge den fysiske, den verbale og den mentale stilhed og hvordan stilheden kan berige vores liv.

Undervisningen vil variere mellem yoga, meditation, workshop, snak, egen-tid og længere intervaller hvor du vil blive inviteret til stilhed. 

Du vil også få en konkret og simpel indføring i chakra- og energisystemet og hvordan fordybelse kan bringe os i dybere kontakt med disse ressourcer i os selv.

Du vil langsomt og gradvist blive introduceret i yogaSOMATICS, meditation og indre øvelser hvis du er ny til disse ting – og hvis du kender min undervisning, er der rig mulighed for at fordybe sig.

Pointen er, at alle øvelser og undervisning starter lige præcis der, hvor du er og hvad du kommer med. Du bestemmer selv hvor du vil med hen og hvor langt du går. Den indre rejse er altid ny – også selvom du benytter et velkendt landkort.

Tilmeld dig og LÆS meget mere her: https://www.birgittesondergaard.dk/ydelser/stilhedens-kraft-retreat-paa-als/

PRIS:

Tilmelding og betaling af depositum senest 20/9-2021: 3200 kr. i delt dobbeltværelse (hvis I kommer 2 der vil bo sammen – familie, partner eller ven – du finder selv en at bo med)
3400 kr. enkeltværelse

Pris efter 20/9-2021: 3400 kr. i delt dobbeltværelse
3600 kr. enkeltværelse


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger