1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Nytårs detox dag - et 1 dags yogaretreat

Arrangør:Ditte Parby - Elv Yoga
Placering:København Ø
Fra:2/1/2022 kl. 10:00
Til:2/1/2022 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:941

På 2. januar - kun få dage efter du hoppede ind i 2022 - kan du rulle yogamåtten ud sammen med mig og nyde en hel dag med yoga, sund frokost og rensende frisk juice. 

Nytåret giver os muligheden for bryde eksisterende mønstre, at starte på en frisk og reflektere over, hvad der gør os godt, og hvordan vi i grunden ønsker at leve vores liv. 

På dette én-dags-retreat bliver kroppen og sindet styrket, forfrisket og bevidstgjort - en vidunderlig begyndelse på et nyt år. 

PROGRAM

Vi begynder dagen med dansende og varmebringende vinyasa-yoga med et twist af detox. Herefter serveres dagens første udrensende juice, og så høster vi frugt af flow-yogaen med en skøn stille yin yoga klasse, der inviterer til at mærke og sanse sig selv. Herefter serveres en økologisk vegansk frokost sammen med endnu en sund juice. Efter frokosten kan du glæde dig til ansigtsyoga der bringer glød og liv til ansigtet, og så er vi bløde og åbne til afspændende restorativ, nytårs-meditation og Yoga Nidra, der ifølge yogatraditionen kan bringe dig kontakt til dybere lag og dybtfølte længsler i dig selv. 

Du kan deltage, uanset om du har kendskab til yoga eller ej. Jeg vil guide dig gennem retreatet med hjertevarme, smil og omsorg, så du trygt kan fordybe dig og lade dig forkæle.

FORPLEJNING

Der serveres 2 forskellige rensende juices samt en lækker sprød vegansk frokost. Har du nogle former for allergi, så kontakt mig i god tid inden retreatet.  

TILMELDING

https://elvyoga.com/shop

eller på mail til ditte@elvyoga.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger