1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vandreretreat med yoga og personlig storytelling i Knebel på Helgenæs | 17. - 20. februar 2022

Arrangør:MUNONNE - Storywalk ved Trine Vendelboe Juul
Placering:Knebel, Hælgenæs, Midtjylland Danmark
Fra:17/2/2022 kl. 16:00
Til:20/2/2022 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:642

Vi har alle brug for at forstå vores liv i en sammenhæng.
Vi har brug for fortællinger, som kan kaste et meningsfuldt lys over det liv, vi har levet og står midt i. Fortællinger som kan gøre os mere bevidste om, hvilke valg og veje, vi bør følge for at leve et liv i større overensstemmelse med vores værdier og ønsker for fremtiden.

På dette retreat bruger vi vandreture i den smukke natur til at arbejde os frem mod vores personlige kernefortællinger - om vores arbejdsliv, vores livsdrømme, nye idéer eller projekter, der venter på at blive realiseret.

Et retreat på flere dage giver os ekstra god tid til at reflektere og fordybe os i både naturen, os selv og vores fortællinger. De tanker, refleksioner og noter, vi høster på vandreturene, samler vi op på de små skriveworkshops, som er på programmet sidst på eftermiddagen, når vi er tilbage på Strandgaarden, som er basen for vores retreat.   

Strandgaardens daglige leder Susanne Lifschitz vil stå for retreatets morgenyoga fredag og lørdag, inden vi tager ud af vandre.
 
Filosofien bag storywalkkonceptet
Et storywalk-retreat tager afsæt i den grundfilosofi, at vi skal bevæge fødderne, hvis vi vil bevæge tankerne. Og at en fortælling er som en rejse, hvor vi bevæger os gennem tid og rum, imens vi udvikler os, lærer nyt, går på opdagelse og bliver klogere på os selv og vores liv.

​En vandretur er også sådan en rejse, og det er derfor vandreturen er central for en storywalkproces, hvor målet er at udvikle en fortælling om det, vi hver især går og drømmer om. Det kan være et nyt kapitel i vores arbejdsliv, en gammel livsdrøm, vi gerne vil realisere eller blot at blive mere bevidst om, hvor vi gerne vil hen i livet.

Naturen og de mange fysiske, sanselige elementer som også indgår i retreatet herunder morgenyogaen, er alt sammen med til at skærpe vores sanser, vores sind og vores tanker, så vi bliver i stand til at åbne op for endnu dybere refleksioner, erindringer, erkendelser, følelser, drømme og visioner.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger