1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga retreat til Syspanien

Arrangør:www.yogamoves.dk
Placering:Cala del Cañuelo, Nerja
Fra:7/5/2022 kl. 08:00
Til:13/5/2022 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:459

Naturreservatet Maro-Cerro Gordo, med udsigt over Playa del Cañuelo, danner unikke rammer, til at forbinde sig med naturens ro og skønhed i et skønt samspil med Hatha, Vinyasa, Yin og Restorativ yoga.

 

PRAKTISK INFORMATION

Vi bor i et fredet område omgivet af vild natur, bjerge og med en enestående udsigt til Middelhavet. Den smukke strand Playa del Cañuelo ligger 10 minutters gang fra husene. Området er fredet, derfor er der kun få huse i original spansk stil og kun folk med tilknytning til husene må køre i området, det er derfor virkelig mulighed, for at komme helt ned i gear.Maden er vegetarisk, sund, lækker og hovedsagelig økologisk.Undervisningen foregår udendørs på tagterrassen morgen og eftermiddag, med mulighed for fri leg om aftenen.Lad batterierne op i sydens sol og varme, langt væk fra Danmarks regnvåde, blæsende og mørke efterår.På retreatet får du rig mulighed for at slappe af, nyde dejligt selskab, de smukke omgivelser, og endvidere at fordybe dig i yogaens forunderlige og fantastiske verden.

 

UNDERVISNING / UNDERVISER

Der vil være to klasser dagligt. En morgenklasse ca. kl. 8.00-9.30 og en eftermiddagsklasse ca. kl. 16.30-18.30. En eftermiddag i løbet af ugen vil vi sløjfe yogaklassen for i stedet at vandre i bjergene, tage til stranden eller på havkajak tur alt efter havd der er stemning for. Tiderne er vejledende da, vejre og evt udflugter kan være årsag til ændring af tiderne. På ankomst- og afgangsdagen er der ingen undervisning.Jeg er som underviser, grundig og veluddannet, udogmatisk og humoristisk. Jeg tilrettelægger min undervisning ud fra mine elevers forudsætninger, og elsker at udfordre og lege. Læs mere på min hjemmeside: www.yogamoves.dk.

 

INDKVARTERING

Der er indkvartering på dobbelt værelser med enkeltsenge. Hvis antallet af pladser i husene gør det muligt kan det arrangeres at få eget værelse, det vil dog koste 1500 kr. ekstra.Vi kommer til at bo i to huse som ligger 100 m fra hinanden, husene er smukt istandsat med stor respekt for deres historie. Indkvartering foregår efter først til mølle princippet.FORPLEJNINGDer vil være en turnus ordning ( karma yoga ordning ), hvor vi hver især hjælper Kristine Amalie i køkkenet op til to gange i løbet af ugen. Brunch og aftensmad er inkluderet i prisen, på nær aftensmad tirsdag, hvor vi kan vælge at gå ud og spise sammen. Frokost står vi selv for og det er derfor rig mulighed for at udforske området, stranden ( hvor der er en restaurant) cafe livet i Nerja kun 10 km væk. Der vil dog være mad i køleskabet til at lave salat og sandwich, hvis du vælger at blive hjemme og hygge på terrassen eller ved den lille pool. ANKOMS - AFGANGAnkomst lørdag d. 7/5, afgang fredag d. 13/5. På ankomst og afgangsdage er der ingen undervisning, da folk ankommer på forskellige tidspunkter. Det på eget ansvar at booke/købe fly billetter til Malaga. Du kan evt også komme dagen før med et andet måske billiger fly og vælge en overnatning i Malaga? Regn derudover med udgifter til transport frem og tilbage mellem lufthavnen og Frigiliana. På den FB side som vil blive oprettet til gruppen kan vi koordinere samkørsel og på den måde dele udgifterne. Det kan anbefales at leje bil sammen, da det ikke nødvendigvis er dyrere end at køre med taxa til og fra lufthavnen, herudover er der frihed til at køre på opdagelse i det smukke og spændende område og evt besøge Frigiliana ( 17 km væk ) som er en af Andalusiens smukkeste og mest charmerende bjerglandsbyer.Ved bil leje kan www.danbiludlejning.dk, på det varmeste anbefales, super service og aldrig bøvl.

 

BETALING OG AFLYSNINGSPOLITIK

Pris: 2500 kr. prisen dækker yogaundervisningen. Kost og logi i dobbeltværelse koster 3200 kr.-Enkeltværelse koster 1500 kr. ekstra, hvis der er et enkeltværelse ledigt.-Fly til Malaga, transport fra og til lufthavn er ikke inkluderet.Et depositum på 2500 betales ved tilmelding, de resterende 3200 dk. indbetales senest to måneder før afrejse. Tryghedsgaranti: Skulle myndighederne fraråde rejsen grundet Corona, tilbagebetales det fulde beløb, minus et administrations gebyr på 300 Dkk.I alt koster retreatet:5700 kr.

 

FORSIKRING M.M.:


Du står selv for forsikringer for turen der dækker, flyrejse, undervisning og ophold.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, flyaflysninger, konkurs mm.
Da turen kun gennemføres ved min. 8 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har fået grønt lys. 
Rejsegarantifonden: Kursus, transport og indkvartering købes separat. Derfor er arrangementet ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

TILMELDING:

Til Carina på csaatterup@gmail.com.  Beløbet indetales på: reg. 9738 Konto nr. 0003828751. Ved tilmelding angiv også telefon nr.Ved afmelding tilbagebetales det indbetalte beløb ikke, med mindre vi finder en der vil overtage din plads.Håber at se dig i sydens sol og varme


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger