1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga- og vandreretreat på Samsø

Arrangør:Yogamo
Placering:Samsø
Fra:3/6/2022 kl. 14:00
Til:6/6/2022 kl. 09:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:550

I UDVEKSLING MED NATUREN 
Velkommen til et berigende yogaretreat, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i de dejligste naturskønne omgivelser. Tag med på en forlænget weekend i pinsen på Samsø Retreat, midt i Brattingsborg skov tæt på hav og strand.
Forkæl dig selv med vandreture i naturen, med yoga, meditation, nærende kost og tid til dig. Tid i naturen der giver dig mulighed for at komme i kontakt med naturens healende kræfter, nyde at vandre og bare være til stede.

Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorativ yoga. Morgenen starter blødt med en varm ingefærdrik med citron, så du kommer godt fra start. Der er yoga morgen og aften og dagene foregår i naturen, hvor vi vandrer og nyder naturen på Samsø.

Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde din krop lige hvor den er.Du bliver forkælet med lækker vegetarisk mad i løbet af retreatet og får madpakker med når vi er ude om eftermiddagene.  Flere dage i naturen gør, at du kan vende hjem med et større overskud, en lethed i kroppen og en fornemmelse af at være i god kontakt med dit hjerte.

Ønsket med retreatet er at give dig en mulighed for at træde ud af den daglige rytme og nyde en lang weekend i naturskønne omgivelser. Yogaformen er meditativ og fordybende med en intention om at møde DIN krop lige hvor den er.
Vandreturene er på 10-15 km. dagligt med små stop undervejs til fordybelse og små øvelser. 

Prisen er inkl. undervisning, fuld forplejning med nærende kost 3 gange dagligt samt 3 overnatninger i delt dobbeltværelse.
Delt dobbeltværelse kr. 5.600,-
Enkeltværelsestillæg kr. 1.500,-
Begrænset antal enkeltværelser. Der er max. plads til 15 deltagere.

Vi bor på Samsø Retreat, en tolænget gård med en skøn indretning og en hel særlig stemning og ro. Overnatning i lyse værelser med bad og toilet i tilknytning. Ofte er der 2-4 om et bad/toilet. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur. 
På første sal er der indrettet en elegant yoga- og meditationssal med lyse trægulve, synlige bjælker og plads til bare at være, summe og boble.

Du sejler fra Hou eller Aarhus i Jylland og Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på telefon 7210 8010.

Jeg glæder mig til at dele en forlænget weekend  med tid i naturen, nærvær og en masse dejlig yoga. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Anettemeldgaard@yogamo.dk / Mobil: 2986 0648 / www.yogamo.dk / #yogamo

Se mere og tilmeld dig HER   


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger