1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaretræte i fransk landidyl nær Toulouse, Frankrig | 23. - 30. april 2023

Arrangør:MUNONNE - Up Dog Yoga ved Cecilie Svendsen
Placering:Vindrac-Alayrac, Frankrig
Fra:23/4/2023 kl. 08:00
Til:30/4/2023 kl. 08:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:419

Tag med yoga lærer og yoga terapeut Cecilie Svendsen, på en magisk rejse blandt vinene i Sydfrankrig.  Med Yoga og bindevævsmassage, lyd healing og åndedrætsterapi, samt muligheden for healing med heste, bliver det et helt ekstraordinært retræte, med en hel uge til at udforske og dykke dybt ned i yogaen og de forskellige nuancer af healing.

Med 2 sessioner om dagen og besøg på historiske steder, vingårde og vinsmagning, terapi med heste, masser af fritid til at slappe af ved poolen og udforske det sydlige Frankrigs skønhed og varme, bliver det en helt unik rejse, som er værd at tage med på.
 
Stedet - Le Cabeque
Le cabeque er et stort landsted som for nyligt er blevet renoveret til retræte sted.
Huset blev bygget i 1866 af Jacque’s oldefar, den nuværende ejer og var oprindeligt en avls- og  dyrkningsgård. Det nu frie land huser jævnligt heste, vilde grise, kaniner, harer og fugle og selvfølgelig de to miniatureæsler, Cotton og Jackpot, som er stedets maskotter. Le Cabeque ligger på en bakke med udsigt over det endeløse grønne omkringliggende landskab, omgivet af oliventræer og cypresser, lavendler og vilde urter og med en uhindret udsigt over Cordes-sur-Ciel i horisonten.

Disse fredelige og idylliske omgivelser er ideelle hvis man har brug for at trække sig tilbage og giver plads til healing og transformation.
 
Yoga
Vores Yoga sessioner vil være en lækker blanding af Yin og yang og du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet, da jeg tilrettelægger programmet efter hver enkeltes behov.
Vores yang yoga sessioner vil være en flydende yoga praksis med fokus på at åbne og smøre, led, muskler og bindevæv og hvor vi samtidig arbejder med åndedrættet som en dyb del af vores praksis. Denne praksis er frigørende og nærende og invitere til en dybere forståelse af og forbindelse til dit sind og din krop.

Vores Yin yoga sessioner vil være fokuseret på siddende og liggende stillinger og her glider vi dybere og arbejder på at heale og give slip. Vi fokusere på vejrtrækning og intentionen, for at gennemtrænge de dybere lag af kroppens intelligens, så vi kan overgive os til healing.
Der vil være transformerende åndedrætsterapi og lyd healing sessioner hvor vi arbejder med frekvens og vibration som healing, samt vores kraftfulde åndedræt. I disse sessioner vil du blive guidet til af frigøre og slippe dybere traumer og blokeringer og overgive dig til en mere kraftfuld og længerevarig healing.
 
Bindevævsmassage
Bindevævsmassage med bolde er en fantastisk, blid og effektiv måde at arbejde med sit bindevæv på. Bindevævet I kroppen kan med tiden miste en hel del af sin elastisitet og funktionalitet hvis vi ikke tager os godt af det. Bindevævet kaldes ofte for kroppens sanse organ, da det er fyldt med nerve ender og sansereceptorer. Det smyger sig som et stort edderkoppespind omkring kroppens muskler, knogler og organer, samt nerver, blodkar og kirtler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger