1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for fertilitet workshop

Arrangør:Chandra yoga, Family Zoo
Placering:København Ø
Fra:20/8/2022 kl. 10:00
Til:20/8/2022 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:182

Denne workshop er for dig der ønsker at blive gravid, og vil opleve hvordan yoga kan forberede dig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt til en sund graviditet. Du kan forvente en blid, nærende yoga praksis i et trygt kvindefælleskab, hvor der bliver skruet ned for tempoet og op for nærvær, kropsbevidsthed og egenomsorg.

Hvordan virker yoga for fertilitet?

Yoga for fertilitet byder på en holistisk tilgang til din velvære og din fertilitet. I denne workshop kommer Evi til at guide dig trygt igennem:

-Nøje udvalgte flydende bevægelser og langsomme stræk, der kan øge blodgennemstrømning til de reproduktive organer, samtidig med at der forløses spændinger og blokeringer omkring bækkenet, hofterne, lænden, hjertet og skuldrene.

-Åndedrætsteknikker og mantras, der kan beroliger nervesystemet og hjælpe dig med at håndtere stress, frustration og udfordringer.

-Restorative stillinger, der kan balancere nervesystemet, regulere hormonerne og give fornyet energi, overskud og velvære.

-Affirmationer og visualiseringer, der kan styrke din evne til at være positiv og til at stole på dig selv, din krop, din indre kraft og visdom.

-En lang guidet afspænding, der kan bringe kroppen og sindet i en tilstand at dyb fred og ro.

Hvem kan deltage?

Denne workshop er for alle kvinder som ønsker at blive gravide- og tidligere erfaring med yoga er slet ikke nødvendig. Kvinder kommer med hver sin unikke historie, og sammen kan vi skabe et trygt, ikke-dømmende rum, hvor kvinder kan få lov til at være sig selv. Både kvinder i fertilitetsbehandling og kvinder som gerne vil blive gravide naturligt er velkomne til at deltage. Hvis du er tvivl eller har spørgsmål kan du kontakte mig via evi@chandrayoga.dk

Lidt om Evi

Evi er certificeret yogalærer og har specialiseret sig i yoga for kvinder (fertilitetsyoga, gravidyoga, efterfødselsyoga, yoga for menopause). Hun har 11 års erfaring med at undervise i yoga og med at afholde workshops/retreats i Danmark og i Grækenland. Hun elsker at guide kvinder til at mærke deres krop, passe godt på sig selv og komme i kontakt med deres indre visdom. Mere om Evi på hendes hjemmeside http://chandrayoga.dk/

Lidt om det praktiske

Denne workshop finder sted lørdag d. 20. august kl. 10- 13 hos Family Zoo på Østerbro (Classensgade 11E). Det er plads til max. 10 kvinder, og alt yogaudstyr findes på stedet- du skal bare medbringe behageligt tøj du kan bevæge dig i. Din investering er 290 kr, hvis du tilmelder dig inden d. 13. august. Derefter koster det 350kr. Mere info/tilmelding via email til evi@chandrayoga.dk.

Kom som DU er <3


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger