Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

UDSOLGT Yoga Rejse

Arrangør:yogawinni.dk v/ winni Petersen/Spies rejser
Placering:Andalusien/Almeria Syd Spanien
Fra:9/6/2017 kl. 16:45
Til:16/6/2017 kl. 21:35
Antal visninger:348

Tag med mig på denne transformerende Yogarejse! Til skønne Andalusien/Almeria - Hvor DU vil emme af ro, harmoni og overskud efter dejlig udendørs Yoga to gange om dagen - Vi vil nyde solnedgangen fra vores hotel, som ligger lige ned til stranden - spise sund og nærende mad for krop og sjæl - Vandre sammen og finde nye hjørner og kroge i din krop og sindet som du måske ikke har udforsket før :) Du kan tilmelde dig fra min hjemme side www.yogawinni.dk under Yoga rejser :) Vil glæde mig til at hilse dig velkommen på en af de få pladser som der er tilbage! Namaste Winni Petersen

Yogarejse til Almeria med Winni Petersen

9/6 - 16/6 2017
5.999,- pr. person i Prisen indgår direkte fly t/r med mad og 29 kg. bagage - transfer t/r - Hotel ned til stranden med morgen mads buffet OG 2 X1,5 times Yoga dagligt og en vandretur/udflugt også sammen med Winni.
Afrejse fra København med Thomas Cook Airlines

Rejs med yogalærer Winni Petersen til Almeria, hvor det lækre hotel Barcelo Cabo de Gata danner rammen om en uge i yogaens tegn. Her får du fred og ro samt skøn yogatræning på stranden med fuld havudsigt.

Tilmeld 

Program

På rejsen dyrker vi Yoga to gange dagligt af ca.1½ times varighed  – ved solopgang og sen eftermiddag. Yogaen vil være baseret på Hatha Yoga, Yin Yoga, meditation, åndedrætsøvelser samt afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.

Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.

Undervisningen foregår udendørs på stranden.

Vi vil maks. være 20 Yogier.  Der er rig lejlighed til at være social, vi spiser sammen morgen og aften i den hyggeligt indrettede restaurant hvor der bl.a serveres lokale retter. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Hotellet byder endvidere på en skøn spa afdeling med massage.

 

 

Hotelinformation

Barceló Cabo de Gata er et stilfuldt hotel med en rolig beliggenhed i El Toyo, i kort gåafstand fra butikker, restauranter og barer. Barcelo Cabo de Gata ligger ud til en strandpromenade og har et stort poolområde samt et motionsrum og en velordnet spaafdeling. Hotellet har også en buffetrestaurant og bar og byder desuden på aftenunderholdning.

 

 

Instruktør på rejsen

Din Yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på Hatha Yoga. Winni har taget  E-RYT 500 i Indien, som er den højeste Yogalæreruddannelse, man kan tage, hun deltager løbende i Yogakurser både i Danmark og i udlandet. Winni har sit eget Yogastudie i Solrød, og har stor erfaring med Yogarejser, du vil altid føle dig tryg og godt tilpas i hendes hænder.

Praktisk info

Prisen er 5.999,-  pr. person
 

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon eller terrasse
  • Morgenmad på hotellet
  • Seks dages yogaprogram

Afrejse fra København 9/6 kl. 16.45, ankomst i Almeria kl. 20.15
Hjemrejse fra Almeria 16/6 kl. 21.35, ankomst i København 17. juni kl. 01.05


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger