Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

TREAT YOURSELF – Mini yoga & spa retreat - YSTAD SALTSJÔBAD

Arrangør:Gaya Cph
Placering:Ystad
Fra:10/6/2017 kl. 12:00
Til:11/6/2017 kl. 14:00
Antal visninger:301

Brug 24 timer på at nære dig selv med yoga, frisk vegetarisk mad, europas mest luxuriøse SPA oplevelse, 4-stjernet overnatning og tid til dig selv - og vend tilbage mere frisk, afspændt og fuld af liv.

Ystad Saltsjöbad ligger ca 1 times kørsel fra København nær den svenske sydkyst. Hotelle byder os velkomne fra kl 12:00 lørdag og vi begynder sammen retreatet i den smukke yogasal kl 14:00. Dagen efter samme tid skilles vi igen efter frokost.

Giv dig selv et døgn med ‘radical selfcare’ på et af Skandinaviens mest karismatiske SPA hoteller. Ystad Saltsjöbad er udnævnt til Europas bedste SPA resort i 2016.

De 24 timer vi har sammen vil indeholde 4 timers yoga, meditation, the creek experience, 3 vegetariske måltider samt tid til blot at være, gå ture langs stranden, bade eller få SPA behandlinger.

Ystad Saltsjöbad ligger med udsigt over den svenske sydkyst og er kendt for at sætte en smukke ramme om sydsveriges mest ambitiøse SPA oplevelser. Stedet oser af sydsvensk badehotelsæstetik og læner sig ind i den lokale charme, nærheden til havet og fantastiske SPA og restaurant fasciliteter.

Du kan opleve 24 timer på Ystad Saltsjöbad på 5 minutter her : www.youtube.com/watch?v=v9aDRdThn7s

DAG 1 : Det er muligt at checke ind lørdag allerede kl 12:00 og have god tid til at opdage hotellet, få en behandling eller en snack før vi mødes til yoga kl 14:00. Yogapraksisen den første dag vil være afspændende, restorativ og energigivende. Efter yogaen vil der være en eftermiddags snack med bl.a. frisk frugt, the og vand før vi bliver ført igennem ‘The creek experience’ som er Ystad Saltsjöbads ambitiøse SPA oplevelse. ‘The creek experience’ er sammensat som en lang SPA behandling inspireret af sparitualer fra hele verden i et univers der stimulerer og balancerer alle dine sanser. Efter aftensmaden vil vi månebade og mediterer sammen.

DAG 2 : Efter en god nats søvn vil der vil være morgenmad fra kl 08:00 og derefter tid til SPAbehandlinger, gåture eller hvile før vi mødes til yoga kl 10:00, Yogapraksisen denne morgen vil være mere dynamisk, legend og udfordrende. Vi afslutter retreatet med frokost før vi kører hjem igen.

YOGA'EN
Der vil blive undervist 2 yogaklasser af 2 timers varighed hver i løbet af de 24 timer vi er sammen. Yogaklassen på den første dag vil være afspændende, restorativ og energigivende med blide vinyasa sequencer, restorative stræk, pranayama (vejrtrækning) og meditation. Formiddagsyogaen på den anden dag vil det være mere dynamisk yoga baseret på bevægelse for at løfte energien have det sjovt og skabe følelsen af styrke i kroppen og sindet. Forvent at få sved på panden og et glimt i øjet før turen hjem igen.

Dette døgn er tænkt som et mini retreat for dig, derfor tilskynder jeg at skabe øjeblikke af stilhed og reflektion når du har brug for det.

DAG SPA'EN & BEHANDLINGER
Ystad Saltsjöbad har en dagSPA med løbende skiftende events i selve SPAen samt et have af forskellige SPA behandlinger. Det anbefales at booke adgang til DagSPA og behandlinger på forhånd. Du kan læse mere og booke din tid her : www.ysb.se/spa/

Deltagerene på dette retreat får 10% på alle behandlinger.

THE CREEK EXPERIENCE
Er en SPA oplevelse midt i den almindelig dagspa på Ystad Saltsjöbad. ’The Creek Experience’ er som en komplet kropsbehandling med mange forskellige oplevelser for alle dine sanser når du bevæger dig gennem områder med varme bade, åben ild, plantevægge og en smuk klassisk hammam. Miljøet minder om en tropisk regnskov med de fire grundelementer luft, ild, jord og vand, som basis og de forskellige oplevelser er inspireret af sparitualer rundt omkring i verden.

MADEN
I løbet af dette døgn får vi serveret frisk lokalt lækkert tilberedt vegetarisk mad der hjælper med at balancerer fordøjelsen og skabe en generelle følelse af lethed og ro i kroppen. Lad os endelig vide før du ankommer hvis der er intolerancer eller allergier der skal tages hensyn til.

PRISEN
Enkeltværelse - 3.400 Dkr
Delt dobbeltværelse - 6.000 Dkr (3000 Dkr pr pers)

Prisen dækker opholdet på Ystad Saltsjöbad i et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse. 4 timers yoga. ’The Creek Experience’ på ankomstdagen efter yoga, adgang til DagSPA'en fra lørdag kl 15:00 til søndag kl 15:00. Aftensmad på ankomstdagen samt morgenmad og frokost på dag 2, vand, the og kaffe samt frisk frugt og kagebord.

Prisen dækker ikke tilkøb af behandlinger, øvrige drikkevarer til maden, transporten til Ystad Salt Sjöbad eller forsikring i forholdet til afbestilling.

BETINGELSER
Der er tilmeldingsfrist d 22. april 2017. Tilmeldingen er bindende og personlig. Optil den 10. maj er afmelding mulig pr mail og den fulde betaling kan refunderes minus 500 kr i administrationsgebyr. Efter d 10 maj er refundering ikke muligt.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet