Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stressfri med Yoga & Mindfulness

Arrangør:Kbh Yoga / Mia Mourier
Placering:København
Fra:14/6/2017 kl. 12:00
Til:14/6/2017 kl. 13:30
Antal visninger:153

Stressfri med Yoga & Mindfulness
- NYT DAGSHOLD!

Vores kroppe er designet til at kunne håndtere stress. Men ikke at leve i konstant stress, i en hektisk hverdag, med tickende to-do lister. Din og min krop er nødt til at komme ned i gear, få et langsomt åndedræt, mærke at skuldrene slipper lidt og bliver tunge... nødt til, at jævnligt finde ro, for at kunne præstere og være effektiv i hverdagen.

Den ro, den kan du finde på dette yoga hold. En gang om ugen kan du give dig selv ro og nærvær. Der nærer din krop og dit sind. Det giver dig et helt andet fundament til at møde verden på. En ro i dit sind, en accept af, at verden er som den er og en tro på at du sagtens kan nå de ting du skal.

Et hold hvor vi arbejder metodisk med yoga og mindfulness øvelser med fokus på på at afstresse kroppen. Der er få, blide yogastillinger og flow samt åndedrætsøvelser. Timen afsluttes med en dybdeafspænding.

Et hold der er især velegnet til dig der lever i en hektisk hverdag, er stresset og/eller er sygemeldt med stress eller har behov for at afstresse.

TIDSPUNKT
Onsdage kl 12:00-13:30

STED
Kbh Yoga
Østerbrogade 56E
København Ø

TILMELDING
Tilmelding og betaling foregår via Kbh Yogas website:
http://www.kbhyoga.dk/events/stressfri-med-yoga-mindfulness-mia-2017-06-14/

UNDERVISER: Mia Mourier
“Jeg er dybt fascineret af yoga og yogafilosofiens tusindårige lærdom og viden, men på yogamåtten er jeg kun optaget af hvordan yogaen virker her og nu. I din og min krop.

Jeg underviser med ydmyghed og respekt for den enkelte yoga-deltager, hvad enten deltageren kommer specifikt for at dyrke yoga eller for at få et åndehul i en travl hverdag. I yogalokalet skaber jeg et rum af ro og tillid, hvor vi kan opleve tilfredshed og glæde af yoga.

Min dybdegående viden om yoga og stillinger og bevægelsers effekt på kroppen er baseret på mange års træning (løb, cykling og svømning på elite niveau) samt mange timer på yogamåtten."

Mia har uddannet sig løbende de sidste 7 år, og har over 800 timers yogalærer uddannelse. I øjeblikket er hun ved at uddanne sig til Yoga Terapeut med fokus på Mindful Yoga.

Læs mere om Mia Mourier på
http://yogalicious.dk/


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet