Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

NYHED: Mor & barn-yoga

Arrangør:Hot Yoga Denmark
Placering:Lyngby
Fra:30/5/2017 kl. 11:00
Til:30/5/2017 kl. 12:00
Antal visninger:140

NYHED: MOR & BARN-YOGA!

Fra tirsdag den 30. maj vil du finde mor & barn-yoga på skemaet hos os!

Skab et tæt bånd med din baby og få overskud tilbage gennem enkle yogaøvelser, der styrker, aflaster og afslapper krop og sind. 

Om mor & barn-yoga: 
Der vil være særligt fokus på at styrke mave og bækkenbund, på stillinger, der styrker og afspænder lændeområdet samt på øvelser der fjerner ophobede spændinger i nakke/skulderområdet. Undervisningen er tilrettelagt så du på en sikker og effektiv måde kan træne din krop og genvinde din energi og styrke i månederne efter fødsel. Baby ligger tæt på dig på gulvet og er med til nogle af øvelserne og ellers kan baby kigge på eller sove efter behov. 

Vores timer ligger tirsdag og torsdage fra 11-12.

Efter klassen har du mulighed for at købe en sund juice til dig selv, små snacks og en lækker sund hjemmelavet grød til baby lavet af vores ernæringsekspert. Vi giver en lækker kop te at falde til ro på. Vi har masser af plads i receptionen til efterfølgende snak og hygge inden du med ny energi tager fat på dagens gøremål. 

Hvem kan deltage?
Du kan begynde ca. 6 uger efter fødslen og deltage indtil baby kan kravle. Mail til hotyogadenmark@gmail.com hvis du er i tvivl om hvornår du kan være med. 

Pris
Alle nye medlemmer har mulighed for at udnytte vores introtilbud for 400 kr. for første måned, der omfatter ubegrænset mor & barn-yoga samt alle bikram, yin og hathayoga i weekenderne. Herefter koster abonnementet 600 kr. pr. måned (ingen binding), der ligeledes giver adgang til mor & barn-yoga og alle yoga-klasser i weekenden. Mor & barn-yoga er også tilgængelig for dig, som er almindeligt medlem eller har købt et 10-turskort hos os.

Booking: 
Køb og booking kan ske i vores app” Hot Yoga Denmark” som du kan downloade fra din app store eller på vores hjemmeside www.hotyogadenmark.dk. Du er også velkommen til at komme fordi vores studio eller sende os en mail på hotyogadenmark@gmail.com 

Velkommen til mor & baby-yoga! 

NEWS: MOTHER & BABY YOGA!
From Tuesday May 30th, you will find mother & baby yoga on our schedule. 
For more info send us an email: hotyogdenmark@gmail.com


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger