1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gravid yoga: I form før fødsel.

Arrangør:Salto famillieaktivitets center
Placering:Hillerød
Fra:15/8/2017 kl. 15:45
Til:10/10/2017 kl. 17:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:511
Din gravide krop gennemgår mange forandringer, så træning gør ekstra godt i denne tid. Både for at føle velvære og for at holde dig fit og stærk til fødslen og tiden efter.

Sonayias træning er skabt med omtanke for den helt særlige tilstand man er i som gravid - både fysisk og psykisk: den ændrede kropsholdning, kræfter og udholdenhed, men også kontakten til barnet i maven og de nye fornemmelser i kroppen.

Gravidtræning starter altid med mindfullness, herefter følger opvarmning af kroppen ved hjælp af pulserende, ledfrigørende, blodcirkulerende øvelser og der sluttes af med styrkeøvelser, yogastræk og afspænding. Hele kroppen arbejdes igennem hver gang og der vil være særligt fokus på at styrke bækkenbund og mave/ryg.
Resultatet er en stærkere krop, bedre kropsholding og et langt større overskud på grund af øget velvære både fysisk og psykisk. Træningen er med til at reducere rygproblemer, appelsinhud, strækmærker og ødemer.

Du skal forvente at få sved på panden, så husk skiftetøj. Vi træner i bare tæer.

Alle kan være med uanset terminsdato og form.
Du bliver guidet sikkert og omsorgsfuldt igennem øvelserne og der tages individuelle hensyn. Der vil være elementer af Body-sds træning, yoga, pilates, og gravid-fitness.

"Jeg har gået til gravidtræning siden 10. graviditetsuge og det er SÅ skønt, at jeg netop har tilmeldt 'sæson 2' :) Vores underviser Sonayia er det mest positive, omsorgsfulde og humoristiske menneske jeg længe har mødt :) Vi laver alt fra styrketræning til dans til mindfulness og yoga - det er ganske enkelt vidunderligt :) Så tøv ikke et sekund med at tilmelde dig! Uanset hvor du er i din graviditet, så er gravidtræning med Sonayia et sikkert hit :)" / Maria


Første møde: 15-08-2017 15:45 til 17:15
Mødegange: 9

Tilmelding: http://www.saltofamilieaktiviteter.dk

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger