1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga og Meditationsretreat Samsø 2018

Arrangør:Art of Heart Yoga/ Julie Sichlau
Placering:Samsø
Fra:26/4/2018 kl. 17:00
Til:29/4/2018 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1027

TAG MED PÅ EN FORLÆNGET WEEKEND FYLDT MED YOGA OG FORDYBELSE I SMUKKE OMGIVELSER PÅ MELLEM-RUMMET SAMSØ I STORE BEDEDAGSFERIEN 2018.

Julie og Line inviterer dig for 2. år i træk med til Samsø for et væld af fantastiske yogaoplevelser. Du får mulighed for at avancere i din yogapraksis, udforske dig selv og få inspiration til en mere balanceret livsstil. Samtidig får du rig lejlighed til at slappe af, afstresse kroppen og nyde den fantastiske natur. Forkæl dig selv med en forlænget weekend med os på Samsø og tag et pusterum fra hverdagen hjemme. I Mellem-rummets yogashala handler alt om ro, stilhed og stemning!

PROGRAM

Det daglige program indeholder en masse yoga og meditation, som fremmer bevidsthed, velvære og styrke i dig. Om du ønsker at fordybe dig i det dynamiske, legende flow eller om dit fokus ligger i yogaens blide, nærværende meditation er op til dig. Du vil få mulighed for begge dele på dette retreat. Vi starter først på morgenen med vejrtrækningsøvelser og meditation, mens vi stadig er i den dybe indre ro fra søvnen. Efter en lækker, frisk morgenmad og tid til fordøjelse vil vi blive udfordret i et dynamisk flow med en uformel, legende attitude, efterfulgt af frokost. Efter frokost er der tid til at nyde haven, gå en lang tur ved stranden eller bare slappe af i de skønne omgivelser i Mellem-rummet. Om eftermiddagen fortsætter vi vores yogapraksis med læring fra yogaens mystiske verden, med leg igennem avancerede stillinger og med fordybelse i yogateknikker. Alle niveauer er velkomne, og retreatet er især for dig som ønsker at fordybe dig i din yogapraksis, udforske og udfordre dig selv og skabe mere balance i dit liv.

ET MAGISK STED

Mellem-Rummet på Samsø skaber de perfekte rammer for retreatet. Den trelængede gård er et smukt og charmerende opholdssted for alle, som søger velvære, ro og balance. Gården er omgivet af en smuk have med en lille sø og et bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården. Vi laver yoga i gårdens lyse og rummelige lade med højt til loftet, frilagte bjælker, ovenlys og udsigt til naturen. Yogasalen skaber et fristed for en magisk og enestående yogaoplevelse. Under hele opholdet vil stedets personale sørge for, at vi bliver forkælet med nærende økologisk, vegetarisk mad, frugt, snacks, smoothies, kaffe og te. På retreatet kan du tage et pusterum fra hverdagen og du har muligheden for både at være helt dig selv og fordybe dig i din egen ro, eller være social i gruppen i de tiltalende omgivelser som stedet faciliterer.

RETREAT PRIS

Enkeltmandsværelse: kr. 4.875 – Early bird: kr. 4.625 Deleværelse med 2 senge: kr. 4.575 – Early bird: kr. 4.325 Deleværelse med 3 senge: kr. 4.125 – Early bird: kr. 3.875 (Early bird til 15. januar) Depositum ved tilmelding 1.500 kr. (indbetales ved tilmelding). Prisen inkluderer yogaundervisning op til 3 gange om dagen (fysisk, mental og spirituel) samt en særlig event lørdag aften, yogaudstyr, 3 overnatninger, fuld forplejning med den lækreste økologiske, vegetariske mad fra lokalområdet, te, frugt og snacks i løbet af dagen, sengelinned og håndklæder. Der er yogamåtter og udstyr på stedet, men du er velkommen til at tage din egen yogamåtte med, hvis du foretrækker. Transportomkostninger til og fra Samsø er ikke inkluderet i prisen. Se info om transport længere nede.

TILMELDING

Send en mail med dit fulde navn, telefonnummer og om du ønsker enkeltværelse/deleværelse til: artofheartyoga@gmail.com Samtidig med tilmeldingen via mail indbetales depositum 1.500 kr. til Art of Heart Yogas konto: 5321-250635. Husk at påføre navn og tekst “Art of Heart Yoga retreat”. Art of Heart Yoga står for booking og sender bekræftelse på tilmelding og betaling, når betalingen er gennemført. Resten af beløbet skal betales senest 12. april 2018 på samme konto.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger