1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Dynamisk BodyRestart & Meditativ Yoga

Arrangør:Yogaferier.dk
Placering:Molivos / Lesbos
Fra:5/7/2018 kl. 16:00
Til:12/7/2018 kl. 23:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:644

I den maleriske by Molivos ved det Ægæiske hav, skal vi, udover at holde ferie og spise god græsk mad, arbejde med os selv og kroppen gennem aktiv dynamisk BodyRestart træning, akupressur og Mindful Yoga.

Beskrivelse
Kurset er resultatet af et mangeårigt samarbejde mellem Kropsterapeut Jannich Hansen og Yogainstruktør/Life-coach Simon Jespersen, og bygger på en Yen/Yang filosofi, om at finde balance, midt mellem to modsatrettede, men supplerende energier.

Udover den fysiske træning, som udgør den største del af kurset, vil vi også berøre mentalpsykologiske og følelsesmæssige aspekter, gennem refleksion og muligheden for at dele erkendelser, ligesom yogafilosofi, meditation, og læren om kroppen og psykens sammenhænge vil indgå. Ligesom med de kropslige øvelser, styrer du naturligvis selv hvor dybt du vil gå ind i disse emner.

Jannich S. Hansen
Jannich er uddannet kropsterapeut og har stor viden og erfaring i kroppens sammenhænge og forbindelse til psyken. Han har mere en 40 års undervisnings erfaring med kampsport og er initiativtager til sundhedshuset BodyRestart hvorfra han  træner og behandler klienter, og uddanner kropsterapeuter. ...
Jeg føler mig altid mødt og forstået, og synes han har en fin evne til at komme med den rigtige bemærkning, på det rigtige tidspunkt. Via mit fag som psykoterapeut ved jeg, at man kan komme langt med samtaleterapi, men kroppen husker også gamle ting. Så ved at kombinere behandlinger og træning hos Jannich, har jeg fået løst op for både gamle og nye spændinger
Læs mere om Jannich her

Simon Jespersen
Simon er internationalt certificeret Yoga instruktør og har siden 2006 yoga i København og på højskoler samt fæsteundervist på diverse uddannelser indenfor personlig udvikling og mindfulness. Sideløbende har han uddannet sig til life-coach og Mastecoach og fungerer som mentor, faciliterer teambuilding, og underviser indenfor personlig udvikling.
Simon er god til at få alle med, drage omsorg, lytte til og tage sig af alle på samme måde. Han er selvfølgelig dygtig til yoga, men også dygtig til at formidle det til andre.Han er én af de dygtigste yogalærere, jeg har stødt på, og jeg anbefaler ofte andre at prøve en yogatur med Simon til Lesbos. Læs flere anmeldelser her

Indkvartering
Byen tilbyder indkvartering til en hver smag, uanset om du ønsker at have havet, eller træningssalen som nabo, prioriterer eget køkken, pool eller at bo autentisk græsk.

BodyRestart træning
BodyRestart er en aktiv, sjov og dynamisk træning med elementer fra både kampsport, fitness, gymnastik, pilates og Yoga. Første del består af en systematisk og intens opvarmning af kroppens muskler og led. Anden del består af smidigheds- og massageøvelser (tryk akupressur), under kyndig vejledning. Læs mere om BodyRestart træning her

Yogaen
Stilen hedder TriYoga og kan beskrives som ’meditation i bevægelse’ - rolig, mindful, dynamisk, dybtvirkende flow Yoga, med stærkt fokus på åndedræt, nærvær og accept. Et kendetegn er det bevidste arbejde med ryggens kernemusikulatur og energien langs rygsøjlen. En systematisk tilgang guider dig gennem grundøvelser, der tålmodigt forbereder kroppen på mere udfordrende stillinger og´flows'. Således er den meditative oplevelse ikke ikke kun forbeholdt øvede.
Læs mere om TriYoga her

Rejsen
Du flyver med Spies fra København Torsdag kl. 16:40 eller Ålborg kl. 15:50. I Lufthavnen venter vores egen minibus, der på en god time, tager os over den smukke ø til Molivos. (ordningen er frivillig og betales separat). Begge fly er hjemme omkring midnat torsdagen efter. Fly og hotel købes adskilt fra kurset, men vi hjælper gerne med vejledning og booking.

Priser
Kurset koster 3800,- (betales adskilt fra rejsen) Fly + hotel mellem 3500,- og 7400,-.

Booking & Spørgesmål
Læs mere på Yogaferier.dk eller ring 26182670
 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger