1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Mindful Flow (DVD)

Mindful Flow (DVD)

DKK 199

Mindful Flow er en lækker yoga dvd af høj kvalitet og på internationalt niveau. DVD'en er produceret og lavet af yogalærer Simon Krohn.

Simon er på nuværende tidspunkt den eneste i Danmark, der er certificeret på det højeste yogalærerniveau hos Yoga Alliance - verdens største yogaorganisation.

Yogaen på DVD'en foregår i et meditativt flow i en stil der kaldes vinyasa. DVD'en indeholder tre sekvenser af forskellig varighed og grad af intensitet. Derfor er DVD'en både egnet til begyndere og øvede og kan tilpasses din fysik, og hvad du er i humør til.

Som noget unikt er der blevet arbejdet meget med lydsiden til dvd'en. Musikken er derfor ikke bare baggrundsmusik, men komponeret specielt til hver af sekvenserne, for at understrege bevægelserne, stemningen og udtrykket. Hvis man imidlertid ikke har lyst til at dyrke yoga til musik, har man mulighed for at fravælge musikken og nøjes med Simons instruktioner. Da DVD'en ikke kun er lavet til det danske marked, kan man både vælge mellem danske og engelske instruktioner. Mindful Flow indeholder tre yoga sekvenser:

- Slow flow er en kort, beroligende og meditativ sekvens på 37 min.
- Hatha flow er en alround, varmende sekvens på 55 min.
- Warrior flow er en lang, sveddryppende sekvens på 82 min.

Simon Krohn har studeret og praktiseret yoga og buddhisme siden 1996. Han er certificeret yogalærer og en af hovedlærerne på Hamsa Yoga Studio i København. Han er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet med speciale i indisk filosofi, og har undervist på en række højere læreranstalter samt på en række forskellige yogalæreruddannelser. Han er efteruddannet i kropsterapi og lever af at underviser yoga, meditation og filosofi i Danmark og internationalt.

Antal

• Levering: 1-2 hverdage
• Billig fragt
• 90 dages fuld returret


Produkter i samme kategori