Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga og fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Sømmåtte

Sømmåtte

DKK 579

Den originale svenske sømmåtte

Den svenske sømmåtte giver afslapning, bedre blodcirkulation, smertelindring, og hjælper dig til at sove. Perfekt til at berolige muskler i ryg, nakke og skuldre som nemt bliver anspændte af monotone bevægelser eller ved meget stillesiddende arbejde.

Sømmåttten bruges til at lindre:

• smerter i nakke, skulder, ryg og lænd
• øvrige muskelsmerter
• fibromyalgi (diffuse smerter)
• hovedpine
• smerter i forbindelse med piskesmæld
• kolde og ømme fødder
• anspændthed
• stress


Sømmåttens pigge har afrundede spidser så de ikke stikker, men det anbefales at anvende et håndklæde eller en t-shirt som underlag og på den måde regulere piggenes tryk, hvilket du altid bør gøre hvis du har en sart hud. Personer med koagulationsdefekter, lidelser som indebærer særlig sart hud eller forhøjet risiko for blå mærker/hudblødninger bør ikke anvende en sømmåtte.

Den Svenske Sømmåtte har i modsætning til andre sømmåtter på markedet netop 600 pigge. Piggenes antal og længde betyder at behandlingen kommer helt i dybden og giver maksimal effekt og velvære. På andre sømmåtter vil du opleve et betydeligt større antal pigge. Til gengæld er de meget kortere og placeret i små klynger, hvorfor de ikke på samme måde kan skabe det dybe tryk, der er afgørende for effekten af akupressur.

Den originale svenske sømmåtte fås i 3 udgaver: CLASSIC, COMBI og FLEX. Den mest populære model er COMBI udgaven som både har et område med hårde pigge og et med bløde og på den måde giver den mulighed for at kombinere måttens fleksibilitet/stivhed så den passer til netop dine behov. Du kan fx ligge med skuldre og nakke på den bløde del af måtten og ryggen på den hårde. CLASSIC modellen har kun hårde, mens FLEX modellen kun har bløde pigge.

Sømmåtten er CE-mærket, allergitestet og er fri for PVC og latex. Der medfølger en vejledning til brug af sømmåtten.

Se video og yderligere beskrivelse af den svenske sømmåtte her

GRATIS LEVERING

Combi og classic er midlertidig udsolgt.

Antal

Billig fragt.
Levering: 1-2 hverdage.
Sømmåtte til fødder
Sømmåtte til fødder

Sømmåtte til fødder

DKK 379

Den originale svenske sømmåtte til fødder

Sømmåtten til fødderne er ren forkælelse for trætte, kolde eller ømme fødder. Anvendes ved at du sidder på en stol mens du langsomt trykker fødderne mod måtten og undervejs variere dit tryk efter behov. De høje i pigge midt på måtten passer til fodens svang. Giver en fantastisk behagelig følelse i fødderne som skal prøves! Suveræn afkobling mens du sidder, fx efter arbejde eller sport.

Måtten er CE-mærket, allergitestet og er fri for PVC og latex.

NB: Du skal ikke stå på denne måtte og måtten skal ikke anvendes af personer der har lidelser som indebærer nedsat føling med fødderne, hudskader på fødderne eller koagulationsdefekter.

GRATIS LEVERING.

Antal

Billig fragt.
Levering: 1-2 hverdage.
Akupressurmåtte (Lyseblå)

Akupressurmåtte (Lyseblå)

DKK 299

Akupressurmåtten virker afslappende og spændingsreducerende. Med mere end 6.000 små pigge giver den en effekt, der minder om akupunktur. Sømmåtten er lavet af 100 % bomuldslærred med 20 mm skumpolstring. De 230 knapformede skiver giver mere end 6.000 akupressur-pigge pr. måtte. Måtten har et dobbelt bærehåndtag og en magnetisk lukning, så den er nem både at opbevare og transportere.

Størrelse: 67 x 41 cm

Varen er udsolgt