Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95
Næseskyller - Næsehorn

Næseskyller - Næsehorn

DKK 79

Næseskylning (neti) er en tusind år gammel teknik der kan integreres i den daglige hygiejne. Flere læger anbefaler næseskylning som et sundt alternativ til en næsespray, som har tendens til at udtørre og gradvist nedbryde slimhinderne. Neti er med til at opretholde et naturligt, fugtigt miljø i næsehulen og virker afspændende omkring øjne og pande.

Lindrer spændingshovedpine og tørre/irriterede øjne. Neti har mange gode virkninger og kan praktiseres lige så tit du vil. Udføres med kropsvarmt vand og en lille teskefuld salt (vejledning og måleske medfølger). Denne næseskyller er let at holde, behagelig mod næsen og udformet sådan at vandet får et godt tryk og let løber gennem næsen. Fremstillet af genanvendeligt, miljøvenligt hårdplast. Ideel både til hjemmebrug og rejsebrug. Fås i blå eller rød.

For yderligere information kan du downloade brochure med billeder her

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.
Næseskyller - NoseBuddy

Næseskyller - NoseBuddy

DKK 149

NoseBuddy næseskyller er en lidt større model i forhold til Næsehorn næseskylleren ovenfor. Dens lange bøjede tud og store vandmængde (0,5 liter) giver et ekstra tryk og gør det endnu lettere at skylle næsen igennem, også selv om den er stoppet. Nosebuddy er let at holde og er behagelig mod næsen.

NoseBuddy er fremstillet i miljøvenligt genanvendeligt plast der gør produktet holdbart og ideelt til både hjemmebrug og rejsebrug. NoseBuddy er CE-mærket og godkendt til medicinsk brug. Vejledning og måleske medfølger.
Fås i blå, pink og grøn.

Blå er midlertidig udsolgt.

For yderligere information kan du downloade brochure med billeder her.

Antal

Levering: 1-2 hverdage.
Billig fragt.