1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Hormonyogaworkshop for kvinder

Arrangør:Laura Grubb
Placering:København
Fra:19/8/2018 kl. 09:00
Til:19/8/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:252
Denne workshop er for alle kvinder, der er nysgerrige på, hvordan man kan bruge yoga, kost og livsstil til at understøtte hormonsystemet og afhjælpe gener som fx PMS, menstruationssmerter eller andre hormonelle ubalancer.


På workshoppen vil du blandt andet lære, hvilke faktorer der skaber ubalance i hormonerne og hvad du kan gøre for at håndtere dem. Du vil gå fra workshoppen med konkrete ideer til, hvordan du kan gå i gang med at genskabe den naturlig hormonbalance i kroppen.


Workshoppen giver også mulighed for at mødes i fællesskab med andre ligesindede kvinder, hvor vi sammen vil reflektere over nogle af de udfordringer, som kvinder står overfor i dag, når det handler om vores helbred og hvad vi kan gøre for at løse dem, så vi kan få mere ud af vores liv.


HVAD ER HORMONYOGA?
Hormonyoga ved Laura Grubb er en blid form for yoga, som integrerer yogaterapeutiske stillinger og viden om hormonsystemet inspireret af traditionel kinesisk medicin og mindfulness. Undervisningen består af en blanding af blid hatha og yin/restorative stillinger, der målrettet arbejder med de organer i kroppen, som påvirker hormonsystemet.

PRAKTISK
Dato: Søndag den 19. august 2018
Tid: Kl. 09:00 - 12:00
Pris: 695,- inkl. te (earlybird 495,- gælder indtil den 13. august 2018)

Tilmeld dig her: https://flexbillet.dk/nor/hormonyoga

Medbring gerne en varm trøje og sokker til de rolige stillinger.

OM LAURA:
I 2014 gik Laura ned med alvorlig stress efter et hektisk liv i businessverdenen. Det blev starten på en dannelsesrejse, som bl.a. tog hende til Bali, hvor hun lærte om kvinders hormoner og menstruationscyklussens fire faser. Efterfølgende uddannede hun sig til
underviser i yogaterapi og kostvejleder, og brugte disse værktøjer til at bringe sig selv ud af en krop i hormonel ubalance. I 2016 besluttede hun sig for at lære andre kvinder, hvor stor betydning hormonerne og menstruationscyklussen har for kvinders helbred, og
hvordan man med naturlige midler kan hjælpe kroppen tilbage på rette spor. I dag holder hun foredrag, kurser, workshops og 1:1 konsultationer om menstruationscyklussen og hormoner for kvinder i Danmark.

Læs mere om Laura lige her: www.lauragrubb.dk

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger