Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogacruise - bådtur med yoga, vandgymnastik og meditation i den tyrkiske skærgård

Arrangør:Halsnæs Yoga ved Rita Simonsen
Placering:Göcek, Tyrkiet
Fra:21/9/2019 kl. 08:00
Til:28/9/2019 kl. 10:00
Antal visninger:263

Giv dig selv en uges ren selvforkælelse, med yoga, vandgymnastik og meditation, smukke solopgange og nedgange, sejlads fra den ene smukke bugt til den anden. Fald i søvn under stjernerne, vågn op under solen, lækker mad, hyggeligt socialt samvær, og nyd en uge meget langt fra stress og jag.

Vi sejler rundt i den tyrkiske skærgård mellem Fethyie og Göcek, vågner gerne op om morgenen under solen, laver yoga på dækket mens besætningen gør morgenmaden parat, og efter morgenmaden letter vi anker og sejler videre til ny smuk bugt, bader og hygger.

Vi er tavse fra vi forlader frokostbordet til vi springer i vandet til vandgymnastikken, så du har tid til refleksion, eller til bare at nyde freden og roen, en bog, en svømmetur eller det du har mest lyst til. Efter vandgymnastik og eftermiddagskaffe/tee er der meditation, hvor vi kommer igennem forskellige metoder til at finde ro i sindet og fordybelse.
Alle måltider opleves som et festmåltid, for kokken er virtuos i sit lille galley og det tyrkiske køkken har virkelig mange lækre - også vegetariske - retter at byde på.

Nogle dage vil der være mulighed for at blive sat i land for at vandre i det smukke kuperede terræn langs kysten, eller til at lave en fælles udflugt til nogle af områdets seværdigheder.

Der er god tid til bare at slappe af, nyde solen og vandet, og om aftenen reder de fleste op på dækket og falder i søvn under månen og stjernerne. men foretrækker du at sove i din kahyt, er det selvfølgelig også muligt.

Det er kort sagt en perfekt kombination af sund aktivitet og total afslapning og forkælelse.
 

Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:www.munonne.dk/rs-yogacruise-tyrkiet-sep-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger