Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie Lesbos - udsolgt

Arrangør:Dyssekilde Yogacenter/Spies
Placering:Molivos, Lesbos
Fra:19/9/2019 kl. 07:55
Til:26/9/2019 kl. 15:25
Antal visninger:359

Turen er udsolgt, men der er andre rejser til Madeira og Tenerife senere på vinteren. Læs mere her: https://www.dyssekildeyoga.dk/yogaferie/#aktuellerejser

Rejs med yogalærer Karina Helsted til den græske ø Lesbos, der med sit rolige tempo og sine smukke omgivelser indbyder til afslapning og genopladning. Vi rejser sidst i september, hvor temperaturen er perfekt til aktiviteter udendørs.

Programmet

Morgenen starter stille med en halv times meditation og åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske yogaøvelser (vinyasa flow), som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk. Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen. I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer. På stranden laver vi hver dag øvelser med smuk udsigt over havet, eller vi går ind i byens yogahal, som vi har til rådighed.

Hotellet Delfinia er et populært hotel beliggende i smukke omgivelser ved havet uden for Molivos. Fra det hyggelige poolområde har du smuk udsigt over Molivos og den gamle fæstning. Der findes en lang strand lige neden for poolområdet.

Instruktører på rejsen:

Karina Helsted Moe er fysioterapeut, psykoterapeut og yogalærer. Hun har en godkendt Yoga Alliance-uddannelse i vinyasa flow yoga og har færdiggjort Danmarks første 500 timers Yoga Alliance- uddannelse på Sattva Yoga. Karina har også taget første halvdel af Transformational Breath-uddannelsen og går løbende i supervision og fordyber hele tiden sin egen praksis.

Lise Lillesøe er BSDS-terapeut og psykoterapeut. Hun vil stå for undervisningen den ene eftermiddag, og det vil være muligt, at tilkøbe behandlinger af Lise i løbet af rejsen. 

Rejsedetaljer fra København:

Afrejse fra København 19. September kl. 07.55, ankomst på Lesbos kl. 12.00

Hjemrejse fra Lesbos 26. september kl. 13.20, ankomst i København kl. 15.25

I rejsens pris indgår:

  • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • Yogaprogram
  • CO2-afladsbidrag til www.verdensskove.org

Pris pr. person 7.938,-

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: fra 850,-.

Læs mere og tilmeld dig rejsen her


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger