Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fordybende og mindful yogaferie til Lesbos, Grækenland

Arrangør:MUNONNE - Dyssekilde Yogacenter ved Karina Helsted Moe
Placering:Molivos, Lesbos, Grækenland
Fra:19/9/2019 kl. 08:00
Til:26/9/2019 kl. 10:00
Antal visninger:298

Karina Helsted Moe tager dig på en indre rejse, som arbejder dybt gennem kroppens forskellige lag. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen. Der hvor det er stille og indadvendt, der hvor du får løsnet dybt til dit åndedrættet samt yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder med meditation, visualiseringer og afspænding både på morgen- og eftermiddagsklassen.

Du undervises fire timer dagligt undtagen på ankomst- og afrejsedagen. To af dagene er der frieftermiddage, hvor du kan tage på udflugt.

Morgenen starter stille med en halv times meditation og åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske yogaøvelser (vinyasa flow), som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk. Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen. I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer. En af eftermiddagsklasserne undervises af Lise Lillesøe, som er BSDS-terapeut. Sidst på ugen får du et yogaprogram, så du kan forsætte derhjemme. Kurset er velegnet til dig der har lidt erfaring med yoga og øvede.


Se nærmere på dette link for yderligere oplysninger samt tilmelding:
www.munonne.dk/dy-lesbos-2019

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger