Leveringstid: 1-3 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Internationalt Yoga & Meditations Retreat i Sitges, Spanien

Arrangør:MUNONNE - Charlotte Inannah Fruergaard
Placering:Sitges, Spanien
Fra:22/9/2019 kl. 08:00
Til:27/9/2019 kl. 10:00
Antal visninger:207

Retreatet handler om at opdage dine indre ressourcer både kropsligt, åndeligt og mentalt. Gennem yogaen og meditationen vil du mærke en fleksibilitet i kroppen og en afspænding af sindet. Derudover vil du gennem undervisning i bevidsthedstræning lære hvordan du kan genskabe og træne din bevidsthed og ændre din virkelighed. Vi undersøger også hvordan meditation kan åbne døren til din kreativitet, hvorfra du kan skabe dit liv. Vi vil også undersøge den nyeste fund om hvordan du kan ændre din biokemi, gener, hele din krop og afbryde negative tankemønstre. Alt i alt vil undervisningen give dig nøglen til at ændre dit autoimmune nervesystems påvirkning af dit liv og derved undgå unødig stress. 

Yogaen er tilrettelagt så alle kan være med. Hver yogaklasse kan justeres til din krops behov. Vi begynder morgenen med en forfriskende og revitaliserende yogaklasse og om eftermiddagen afslutter vi dagen med afspændende og restorative yoga, samt åndedræts øvelser.

Meditationen er nøglen til at transformere og skabe dit liv. Hver session inklusiv yoga klasserne starter og slutter med en meditation enten liggende eller sidende. Vi vil udføre velkendte klassiske meditationer, samt nye og inspirerende indgange til meditationens verden.

Yogaen og meditationen foregår udendørs på den skønne terrasse ved poolen, eller på en udendørs terasse med udsigt over dalen. Tirsdag tager vi til havet og har yoga og Qigong på stranden ved skønne Vilanova. ​

 

Se mere på: www.munonne.dk/cfru-spanien-september-2019


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger