Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Retreat på Samsø med fokus på at detoxe og give slip

Arrangør:Holistisk Yoga
Placering:Samsø
Fra:26/4/2019 kl. 14:00
Til:28/4/2019 kl. 12:30
Antal visninger:100
Detox yoga retreat på ét af Danmarks smukkeste og mest fredelige beliggenheder. En Weekend med fokus på nærvær med dig selv, på at give slip på alt hvad der har været, rense din krop og dit sind, og på ny vende hjem i dig selv.

Du ankommer på smukke fredfyldte Samsø fredag eftermiddag. Du mærker straks roen ved at være væk fra fastlandet og hverdagens trummerum synes at være langt væk. Du tjekker ind på dejlige "Mellem-Rummet" (som efter min mening er ét af de hyggeligste retreat steder i Danmark) og måske har du tid til en skøn gåtur på stranden, inden du sidst på eftermiddagen mødes med de andre deltagere i den smukke yogasal og bliver guidet igennem en blid omgang yoga, hvor afgiftningen af sind og krop allerede starter.

Helt tilbage fra gammel tid har man brugt ”detoxing”, som et led til at afgifte kroppen for ophobede affaldsstoffer, samt for at booste fordøjelsen. Yoga er et fantastisk redskab til at sætte gang i din udrensning og skub i dine fordøjende organer. Og du vil blive overrasket over effekten, som ikke blot er en ”lettere” krop og bedre velvære, men højst sandsynligt også et energiløft og et lettere og gladere sind.

Yogastilen er Hatha og Yin yoga i en skøn kombination.
Vi arbejder både stående, siddende og liggende, og alle stillinger kan udføres af selv nybegyndere. Igennem den groundende og fordøjelsesfremmende yoga, det dybe åndedræt og de lange afspændinger, vil du sænke pulsen og komme ind og mærke dig på en ny frisk måde.Det er på ingen måde krævet af dig at du kan slå knude på dig selv. Vi er alle hvor vi er, og her mødes vi. Vi slipper alt der hedder konkurrence og præstation og arbejder med åndedrætsteknikker, som beroliger nervesystemet og booster fordøjelsen.

WEEKENDENS PROGRAM:
Programmet er planlagt så du både får tid til dig selv, men også får 4 x skøn yoga (hvor alle kan være med, også nybegyndere), foredrag om yogaens syn på fordøjelsen, dybe afspændinger og meditationer, sund og nærende vegetarisk mad, rolig hygge med skønne mennesker, ro og fred i den skønne natur, og er du ekstra frisk, så venter havet på at give dig et "friskt" skyl.
Programmet for Weekenden vil være a la nedenstående (dog med forbehold for små ændringer):

FREDAG:
15.30-18.00: Ankomst,indlogering og egentid
18.00-19.30: Velkomst og blid detox yoga
19.30-20.30: Sund vegetarisk Middag
20.50-21.30: Guidet Yoga Nidra (dyb afspænding)

LØRDAG:
07.00-09.00: Detox yoga
09.00-09.45: Morgenmad
09.45-11.45: Egentid
11.45-12.45: Workshop: Yogaens syn på fordøjelsen
13.00-13.45: Sund vegetarisk Frokost
13.45-17.00: Egentid
17-00-19.00: Yin Yoga - rolig yoga med lange dybe stræk
19.00-20.30: Sund vegetarisk Middag
21.00-21.30: Guidet meditation

SØNDAG:
07.00-09.00: Detox Yoga
09.00-09.45: Morgenmad
09.45-10.45: Pakke + egentid
10.45-11.45: Closing circle og afsluttende meditation
11.45-12.30: Sanwich og afgang

*Egentid:
I din egentid kan du lave lige det du ønsker. Området indbyder til skønne gåture ved havet eller i den smukke natur. Måske vil du hellere hvile, læse, meditere – din egentid er din tid og selvom du rejser med en veninde, vil jeg invitere til, at du husker at mærke, hvad DU har behov for. Har du behov for stilhed, så vil det være muligt at få udleveret en "stilheds-badge", så andre kan se at du ikke ønsker kommunikation.

DIN UNDERVISER:
Mit navn er Caroline Bjerregaard Falberg. Jeg er 39 år, gift og mor til 2 skønne børn på 11 og 13 år. Yogaen er for mig ikke kun nogle fysiske stillinger - jeg lever yoga og har gjort det siden før jeg vidste hvad yoga egentlig er. Ydmyghed, blidhed, godhed og at leve ud fra hjertet er min måde at anskue livet på. Jeg driver mit eget yogastudio "Holistisk Yoga" i Frederikshavn, hvor jeg ugentligt underviser ca. 100 skønne sjæle i min yogastil, som er en blid blanding af Hatha og Yin yoga.
Jeg er uddannet af fantastiske indiske læremestre i Indien og uddanner mig løbende indenfor alle grene af yogaen. Min store passion er yoga-filosofien, som jeg slet ikke kan lade være med at bringe med ind i min undervisning. For mig er Yoga ikke en sport, men en livsstil.

HVEM KAN DELTAGE:
Alle +18 år, som kan deltage i en normal yogatime. Min yoga er for alle og det ligger mig meget på hjerte at selv nybegyndere kan deltage. Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, meget gerne lad mig det vide i din tilmeldingsmail.

VÆRELSER og PRISER:
Rejs med dine venner/veninder eller mød nye "room-mates" og spar penge ved at bo 2-3 el.4 personer sammen. Alle værelser er lyse, og rene og pæne, du behøver ikke medbringe sengelinned og der vil også være 1 håndklæde til dig.

3 og 4 pers. værelse: 2900 kr/person
2 pers. værelse: 3200 kr/person
1 pers. værelse: 3400 kr/person

PRISEN INKLUDERER:
Fuld forplejning - inkl frugt/grønt og snacks.
2 x overnatning i valgte værelsestype, inkl. sengelinned og håndklæde.
Alt yogaudstyr (du må selvf. gerne medbringe din egen måtte og tæppe hvis du har det bedst med det).
Yoga, meditation og afspænding.
Smuk natur og en masse fred og ro for sjælen.

MAD:
Der serveres en sund og nærende semi-vegetarisk kost (dvs. inkl. fisk og skalddyr). Har du specielle ønsker såsom laktosefri/glutenfri/vegansk kost, så venligst lad mig det vide i din tilmeldingsmail. Der vil i så fald komme en beskeden mer'pris på ca. 75 kr for hele opholdet.

TRANSPORT:
Transporten til og fra retreatet er ikke inkluderet i prisen.
Mellem-rummet er beliggende 5 minutters kørsel fra Sælvig (færgehavn fra Jylland) og 15 minutters kørsel fra Ballen (færgehavn fra Sjælland). Jeg anbefaler at du dropper at tage bilen med til Samsø, det er billigere og nemt.

FÆRGE-INFO:

Fra Jylland (Hou):
Jeg anbefaler disse afgange (bestil i god tid):
Fredag den 26. April:
Fra Hou kl. 14.30 (ank. Sælvig 15.30)
Søndag den 28. April:
Fra Sælvig kl. 13.15 (ank. Hou 14.15)

Fra Sjælland (Kalundborg):
Jeg anbefaler disse afgange (bestil i god tid):
Fredag den 26. April:
Fra Kalundborg kl. 15.50 (ank. Ballen 17.20)
Søndag den 28. April:
Fra Ballen kl. 14.05 (ank. Kalundborg 15.35)

Fra færgen kan du komme videre ved:
- TAXA (tlf 40601900)
- BUS rute 131

TILMELDING og BETALING:

Du tilmelder dig ved at gøre 2 ting:

1.
Du overfører depositum på 1500 kr
- Via mobilepay til: 20575 (Holistisk Yoga)
- eller via bankoverførsel: reg: 5344 Konto: 2634688

I notatfeltet på overførslen angiv "Samsø yoga retreat"

2.
Send en mail til: caroline@personaleyoga.dk

Ønsker du at dele værelse med andre personer som også deltager, oplys venligst navn.
Har du ønske om specialkost, eller har du fysiske skavanker, etc, så angives dette også her.
Du modtager indenfor 48 timer en bekræftelsesmail på din reservation.

Den sidste del af din betaling bedes indbetalt senest 10.04.2019. Du vil modtage en anmodning om dette pr. mail, et par dage før betalingen forfalder.


VED SPØRGSMÅL:
Ved spørgsmål endelig kontakt mig på mail: caroline@personaleyoga.dk, eller via en besked her på siden.
Du er også hjertelig velkommen til at ringe mig på tlf 22660066.

”At tage et par dage ud til sig selv, er ikke blot en gave til dig, men til alle omkring dig. Jo mere du genoplader dig selv, jo mere har du at give af”.

Jeg glæder mig utroligt meget til at byde dig velkommen til denne specielle Weekend, hvor jeg vil gøre mit bedste for at du går derfra med "ro i sjælen og klarhed i sindet".

NAMASTÈ og alt det bedste for dig
Caroline Bjerregaard Falberg
Certificeret Yogalærer, Yoga Alliance

NB: AFBUD og AFLYSNING

AFBUD:
Din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du selvfølgelig selv frit sælge din plads videre til en anden.

AFLYSNING:
Måtte det uventede ske at retreatet aflyses af arrangøren, vil du selvfølgelig få dit fulde indbetalte beløb refunderet.

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger