Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Restorativ workshop - husk pauserne

Arrangør:Lisbeth Beierholm- Københavns Yoga
Placering:Østerbro, København
Fra:23/8/2019 kl. 16:30
Til:23/8/2019 kl. 19:30
Antal visninger:89
Husk pauserne - også når ferien er slut

Vi arbejder meget, skal have familie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed, og måske får vi ikke givet vores system de pauser, det har brug for. Det kan resultere i, at vores nervesystem kommer i ubalance, så vi går rundt i en konstant følelse af stress. Så pauserne er vigtige. Stunder, hvor krop og sind bliver stille, og sindet afspændes. Jo oftere vi oplever en afspændt tilstand, desto bedre bliver vi til at klare livets rutchebane. Vi kan godt tåle at have travlt i perioder - bare vi også husker at komme helt ned i gear med jævne mellemrum.

I restorativ yoga bliver du understøttet i alle stillinger og kan opleve at komme i en tilstand af dyb afslappethed. Kroppen får de optimale muligheder for at slippe muskelspændinger og herved påvirke bindevævet, fordøjelsen og immunforsvaret. Kroppen bliver med andre ord støttet i at heale sig selv.

Dit nervesystem falder til ro, blodet iltes, affaldsstoffer udrenses, og du får ny energi. Ved regelmæssigt at praktisere restorativ yoga, gør du din krop mindre sårbar over for stressrelaterede sygdomme, og du træner din evne til at lytte til kroppens signaler og reagere på dem i tide.

Tilmelding: lbeierholm@gmail.com eller sms til 40467695
Pris: 350 kr.
Betaling: Når jeg har bekræftet, at der er plads betaler du med MobilePay til 40467695 eller til reg. nr.4560 konto nr. 4330146052 .

Namasté
Lisbeth

Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger