GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på udstyr
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Shanti efterårs yogaretreat på Langeland

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Rudkøbing, Langeland, Danmark
Fra:23/10/2020 kl. 08:00
Til:25/10/2020 kl. 10:00
Antal visninger:560

Stilheden ses som at faste sindet for at få ro indeni - på et stille retreat forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af fred og glæde...
 
Genoplad batteriet på et meditativt yoga retreat med afslapning i naturskønne omgivelser på dette stille efterårs retreat på den gamle charmerende landsbyskole omdannet til yogacentret, Shanti Retreat på Langeland. 

Rammerne på et stille retreat er vigtige, hvor vi her på dette nye Shanti Retreat er omgivet af den rene natur væk fra støj og alt det, der ellers stresser os. Dette dejlige nye yogacenter giver de bedste betingelser for sådan et retreat, hvor man føler sig hjemme med gode muligheder for at slappe af indendøre.
 
Shanti Retreat er en smuk nyrenoveret gård som skabt til stille retreats med ideelle rammer til, at man kan hygge sig sammen i fællesarealer, der indbyder til fortroligt samvær. Her er en dejlig stor have med flere græsplæner og gamle smukke frugttræer, der med små hyggekroge indbyder til en stille stund.

Vi håber, at vejrguderne vil være med os, så efteråret stadig vil byde på mildt vejr med gyldne farver og vi kan komme ud og nyde den skønne have og omgivelserne i den forfriskende danske natur.

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/bbs-langeland-retreat-okt-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger