2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Shanti efterårs yogaretreat på Langeland

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Rudkøbing, Langeland, Danmark
Fra:23/10/2020 kl. 08:00
Til:25/10/2020 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1077

Stilheden ses som at faste sindet for at få ro indeni - på et stille retreat forsvinder støjen og det, der forstyrrer vores naturlige tilstand af fred og glæde...
 
Genoplad batteriet på et meditativt yoga retreat med afslapning i naturskønne omgivelser på dette stille efterårs retreat på den gamle charmerende landsbyskole omdannet til yogacentret, Shanti Retreat på Langeland. 

Rammerne på et stille retreat er vigtige, hvor vi her på dette nye Shanti Retreat er omgivet af den rene natur væk fra støj og alt det, der ellers stresser os. Dette dejlige nye yogacenter giver de bedste betingelser for sådan et retreat, hvor man føler sig hjemme med gode muligheder for at slappe af indendøre.
 
Shanti Retreat er en smuk nyrenoveret gård som skabt til stille retreats med ideelle rammer til, at man kan hygge sig sammen i fællesarealer, der indbyder til fortroligt samvær. Her er en dejlig stor have med flere græsplæner og gamle smukke frugttræer, der med små hyggekroge indbyder til en stille stund.

Vi håber, at vejrguderne vil være med os, så efteråret stadig vil byde på mildt vejr med gyldne farver og vi kan komme ud og nyde den skønne have og omgivelserne i den forfriskende danske natur.

 

Se mere på: https://www.munonne.dk/bbs-langeland-retreat-okt-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger