Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Intensivt mindfulness kursusophold 3 dage på Fyn

Arrangør:MUNONNE - aboutnow ved Lene Bang-Jensen
Placering:Haarby, Fyn, Danmark
Fra:22/1/2021 kl. 08:00
Til:24/1/2021 kl. 10:00
Antal visninger:278

Vil du gerne være mere fokuseret og nærværende både når du arbejder og når du er er sammen med familie og venner? Er du berørt af fx stress, sygdom eller bekymringer, det påvirker din hverdag? Drømmer du om at have ro og overskud med tid til dét, du synes er vigtigst?

Så tag en pause fra hverdagen, hvor du trækker stikket ud, får tid til dig selv og til at nyde omgivelserne, og hvor du får masser af inspiration til, hvordan du kan håndtere en presset hverdag. Og til at få det bedst muligt.

Det 3 dages mindfulness kursusophold/retreat på Fyn vil bl.a. give dig:
• mindre tankemylder, mere overskud og ro
• større afklarethed og beslutningsdygtighed
• øget fokus, kreativitet og nærvær

Du bliver guidet i mindful meditation (træning af fokus), yoga (rolig yoga hvor alle kan være med) og bodyscan/afspænding (så du kommer helt ned i gear). Derudover får du forskellige åndedrætsøvelser og andre øvelser, der er lige til at tage i brug i hverdagen. Uden at det bliver endnu en ting, du skal afsætte tid til, men så det bliver en naturlig del af hverdagen.

Og det kommer ikke kun dig tilgode, din mindfulnesstræning vil også være til gavn for dit arbejde, dine venner og familie. Når du får ladet op og får nye redskaber til en mindre presset hverdag, kan du også være mere for dem.

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger