2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaferie Caribien: Yoga, mindfulness, pilates, vandreture, bounty strand

Arrangør:Mere Sundhed - Helle Lyngsgaard Johansen
Placering:Guadeloupe - Caribien
Fra:13/11/2024 kl. 00:00
Til:28/11/2024 kl. 00:00
Antal visninger:1284

CARIBIEN - GUADELOUPE

Vi rejser i 2 uger og bor med det Caribiske hav på den ene side og regnskoven på den anden. Du fordyber dig i yoga, meditation, pilates og skønne vandreture. Med flere timers undervisning hver dag øger du din kropsbevidsthed via Hatha yoga og en blid men effektiv pilates træning. 

MEDITATION & MINDFULNESS

Udover den fysiske træning så arbejder vi med åndedrætsøvelser og mindfulnessmetoder, som gør det muligt at frigøre spændinger og frustrationer, som ellers kan hobe sig op i kroppen som følge af en travl og til tider stresset hverdag.

OM REJSEMÅLET

Guadeloupe er uendelig smuk med sin regnskov, det fantastiske hav og sin meget venlige befolkning. Vi dyrker yoga på de samme bounty strande som havskildpadderne lægger deres æg på. Der hersker en helt magisk stemning og atmosfære i Caribien, som skaber de perfekte rammer for nydelse, ro og fordybelse. Der er dejligt varmt (27-30 grader) i Caribien i november og Guadeloupe er et vaskeægte ferieparadis med hvide sandstrande og kokospalmer lige omkring dig. Guadeloupe er en del af Frankrig og dermed bruges euro som betalingsmiddel, og din mobil virker, som var du i Frankrig. Det skønne Caribien under ordnede forhold, som når du rejser til Europa. 

VIL DU MED? 

Sidste gang jeg afholdte denne yogarejse blev den udsolgt med det samme, og der var flere, der måtte gå forgæves. Derfor er det nu muligt at skrive sig op, hvis du vil høre mere om mulighederne for kommende yogarejser. 

BEMÆRK at der står 13. november 2024, men hvis vi afholder en yogarejse til Caribien, så bliver det i 2025 (men så langt frem kan man ikke skrive ind i kalenderen her, men derfor skal du alligevel have lov til at forhåndstilmelde dig, hvis du er interesseret i at høre fra mig om yogarejserne)

FORHÅNDSTILMELD ved kommende yogarejser: https://meresundhed.dk/p/guadeloupe-yogarejse-venteliste/

 

UNDERVISER
Helle Lyngsgaard Johansen er certificeret Personlig Træner, Livsstilscoach, Kostvejleder, Pilates – og Yogalærer. Helle har 20 års undervisningserfaring og elsker at hjælpe kvinder og mænd til en sundere livsstil med mere energi og overskud.

 

LÆS OM SELVE YOGAREJSEN HER: https://meresundhed.dk/guadeloupe-yogarejse/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger