Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

TRAUMA SENSITIVE YOGA FOUNDATIONAL WORKSHOP - ONLINE LIVE

Arrangør:Traume Sensitiv Yoga DK
Placering:København / ONLINE LIVE
Fra:10/12/2021 kl. 13:00
Til:12/12/2021 kl. 16:30
Antal visninger:1304

TC - Traume Sensitiv Yoga (TCTSY) Foundational 2.5 Day Training & Introduktion til TCTSY 300 timers uddannelse.  Begrænset antal pladser

TCTSY er en unik kropsorienteret og traumeinformeret metode og kropsorienteret traumebehandling. 

2,5 dags oplevelsesorienteret og interaktiv online workshop 

Du kan læse mere her https://www.yogacare.dk/training/2021/dec-20hr-tctsy

Denne workshop er akkrediteret af The Center for Trauma and Embodiment at JRI,  samt Yoga Alliance (YA) og International Association of Yoga Therapist (IAYT) som CEUs.

Fordi kroppen husker. 

TCTSY står for Trauma-Center Trauma Sensitive Yoga og metoden er udviklet af David Emerson i USA i 2003. Det var David som opfandt betegnelsen 'Trauma Sensitive Yoga'. TCTSY er det eneste evidensbaseseret Yoga Program hos The Center for Trauma and Embodiment, som er en del af Justice Resource Institute, Boston, USA.

I 2017 blev TCTSY anerkendt som den første evidensbaserede yogaprogram i behandlingen af komplekse traumer og C-PTSD i USA. Metoden er en respektfuld og enestående i dens traume informerede tilgang.

Gennem empirisk valideret forskning har Trauma Center i Boston dokumenteret, at TCTSY  kan give overlevende mulighed for at opbygge et sikkert og forudsigeligt forhold til deres kroppe og fremme deltagerne i deres helbredelse og recovery.

På denne intensive to og halv-dags workshop i Traume Sensitiv Yoga vil vi gennemgå modellens centrale begreber, metodologi og applikationer med et oplevelses fokus på praksis. Du får flere muligheder for at opleve TCTSY  på din egen krop samt muligheder for at øve dig i at undervise og du vil også blive introduceret til  hvordan du kan integrere elementer af TCTSY i din eksisterende yoga undervisning og som psykolog eller psykoterapeut i dit eksisterende terapeutiske arbejde.

Undervisningen vil bl.a. omhandle:

  • Introduktion og baggrund for TCTSY
  • TCTSY yogapraksis (Både på stole og yogamåtter)
  • Traumeinformeret rammesætning: Hvad, Hvorfor & Hvordan 
  • Teoretisk grundlag og grundbegreber i TCTSY 
  • Metoden og grund elementer i TCTSY metoden   
  • Praksis fokus på oplevelsesorienterede - øvelser i små grupper.
  • Flere muligheder for at øve dig i elementer af TCTSY (teknikker & sprogbrug i TCTSY)             
  • Kliniske eksempler, forskning og evidens for TCTSY 

Om underviseren: Krystyna Kowalski er certificeret TCTSY Facilitator, autoriseret TCTSY  træner i Scandinavia, Norden & Øst Europea, medlem af Trauma Center's Træningsfakultet samt underviser og   supervisor på TCTSY Certification Programme (300 timer) på Justice Ressource Institutes TCTSY Træningsfakultet i Boston, USA.  Desuden er Krystyna sociologi og eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapeutstuderende.

Krystyna har behandlingserfaring i privat praksis såvel som i offentligt regi, fx på Rigshospitalets Center for Seksuelle Overgreb og er i supervision hos David Emerson og Jenn Turner. 

Tidspunkt:  Den 10. - 12. december  2021. Fredag kl 13:00 - 17:00/ Lørdag kl. 9:00 - 17:00 / Søndag kl. 9:00 - 16:00 .Sted: Online interaktiv platform som understøtte discussion i større og mindre gruppe, og mulighed for at opleve traume sensitiv yoga på egen krop og at øve dig i metoden.  Da der er undenlandske detager er workshop på dansk.

TInformation ilmelding: Via mail til Krystyna  info@yogacare.dk  du kan læse mere ved at klike på linket

https://www.yogacare.dk/training/2021/dec-20hr-tctsy

Du er også velkommen til at kontakt Krystyna tlf. 4276 7150 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor: