1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sensitiv Yoga for Kvinder

Arrangør:Fountain House Aftenskole
Placering:Østerbro
Fra:17/1/2022 kl. 13:00
Til:21/3/2022 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1425

Sensitiv Yoga - for Kvinder  Aftenskole på Fountain House 

Mandag kl. 13:00 - 15:00

I Sensitiv Yoga er din tryghed og behov i centrum.  Du får mulighed for at lave yoga og åndedrætsøvelse i dit eget tempo, at mærke din egen krop i det omfang du vil, samt mulighed for at genopbygge tillid og sunde relationer til din egen krop. Sensitiv yoga er relevant for dig som har oplevet relationelle traumer, svigt, overgreb psykisk såvel som fysisk mm.

Om underviseren: Krystyna gør sit til at sætte din tryghed og empowerment i centrum og skabe et fordomsfrit rum for alle. Hun er blandt andet Yogalærer, terapeut og Traume Center Traume Sensitiv Yoga Facilitator. Hendes yoga undervisning er traume informeret og tager udgangspunkt i trauma teori, tilknytningsteori og neurovidenskab. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Krystyna  krystyna@yogacare.dk / 42 76 71 50.

Mere information & tilmelding: HER

Små hold & trykke rammer: Fordi der tages hensyn til deltagernes særlige behov i forhold til undervisningen er holdet på max 8 deltager.

Det betyder, at du selv har en oplevelse af, at du står med nogle psykiske udfordringer, der gør, at du ikke vil føle dig tryg ved at deltage på et 'almindeligt' hold.

Bemærk  Hvis holdet er fuldt booket,  kan du tilmelde dig til ventelisten. Vi kontakter dig, hvis der bliver ledige pladser.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger