Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
Jul 2020: Byt til 24/2 2021
Kundeservice 72 28 95 95

Yogaretreat på den solrige vulkanø Fuerteventura, Spanien | 7. - 21. december 2020

Arrangør:MUNONNE - Britt Søndergaard
Placering:Fuerteventura, Kanarieøerne, Spanien
Fra:7/12/2020 kl. 08:00
Til:21/12/2020 kl. 08:00
Antal visninger:159

I vinterhalvåret dyrker vi yoga under åben himmel flere skønne steder på de kanariske øer - lige inden vinteren sætter ind på Fuerteventura, den mest bountyagtige af alle, med kilometervis af smuk sandstrand - en oplagt yoga retreat destination... 

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og er spansk område. Øen har 152 strande hvis fine sand er båret af vinden over Atlanterhavet fra Sahara-ørknen 100 kilometer borte på det afrikanske fastland. Fuerteventura lokker med 3.000 solskinstimer om året, en næsten konstant dagtemperatur på 25 grader og kun en halv snes dage årligt med dagsregn.

Meditative udflugter
Det er oplagt at vi tager ned til nogle af de skønne strande, men øen byder på flere udflugtsmuligheder... Vi skal ud og vandre i det forunderlige månelandskab med udsigt til vulkaner og blå himmel så langt øjet rækker.

Men vi kunne også besøge en af øens mange gedefarme, da der er flere geder end fastboende indbyggere på Fuerteventura. Ganske vist er turismen øens indtægtskilde nummer ét, men salget af gedeoste er også vigtigt for øboerne, da kvaliteten af Fuerteventuras gedeoste er så god, så oste fra øen tilbage i 2009 vandt titlen som verdens bedste. 

Udover den lokale gedeost har de kanariske øer nogen af verdens bedste mango, ananas og bananer og de lokale produkter smager af mer' pga den mineralrige vulkanske jord og de mange soltimer året rundt - vi håber på Fuerteventura som et fremtidigt tilholdssted, hvor vi kan lade op med sollys, inden vinteren sætter ind - det optimale sted at lukke lys ind i den mørkeste tid på året...

Programmet:
Kl. 7-9 Morgenyoga til solopgang
Olietygning
Fællesbrunch
Fri evt udflugt/workshop
Kl. 17-19 Meditativ yoga til solnedgang
Fællesmiddag
Godnat kl. 22.22
 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger