Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
Kæmpe udvalg til yoga & fitness
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

ALKALINE LIVING kurser i Kissamos på Kreta - Grækenland | 22. - 29. maj 2021

Arrangør:MUNONNE - Bettinna Delfs
Placering:Kissamos, Kreta, Grækenland
Fra:22/5/2021 kl. 08:00
Til:29/5/2021 kl. 08:00
Antal visninger:53

Ønsker du at afstresse kroppen og få mere ro i sindet er det  ALKALINE WEEK No´1 du skal vælge. De andre uger har samme effekt, men her tager vi det lidt mere roligt. I den mentale del, vil du få stress-af værktøjer til en stress fri hverdag. Hensigten er, mere overskud - mindre stress.
I Body Balance træningen er der god tid at komme ned i kroppen, opleve den og lære at lytte til dens signaler. Øvelserne er holdnings korrigerende. En smuk og funktionel holdning, smitter positiv af på sindet.
Vi arbejder med basis principperne for en udbytterig og effektiv træning, uden at stresse kroppen.

Dagen afrundes med rolig yin yoga, dybe stræk og afspænding. Det regenerere kroppen og afstresser sindet.
Du vil blive introduceret til vejrtrækningsøvelser, visualisering og meditation. Små, men kraftfulde teknikker, som du kan tage med dig hjem og bruge i hverdagen.
Foredraget har fokus på basisk kost og pH-balancens betydning for sundhed og velvære. Du lærer at sammensætte en basisk kost og hvad der skal til, for at opnå ALKALINE LIVING i hverdagen.
Dine tanker og overbevisninger, er med til at skabe dit liv! Sidst på ugen arbejder du bevidst med dine ønsker og mål for fremtiden.
Workshoppen har fokus på pH-balancens betydning for sundhed og velvære. Vi gennemgår, hvordan du sammensætter en basisk kost og livsstil.

På alle mine tre forskellige kurser garanterer jeg at du rejser hjem med ro i tankerne, en lettere krop, et fredfyldt hjerte og med masser af energi og livsglæde. Du får inspiration og værktøjer til at forsætte den sunde basiske livsstil fremover.

Forstil dig en uge på Kreta, hvor der kun er fokus din krop og dit velvære. Gennem varieret træning, kost og meditation afbalancerer du krop og sind. Ved hjælp at basisk mad, ioniseret vand og specielle udrensende øvelser udrenses kroppen for syre og ophobede affaldsstoffer.

Din krop bliver mere og mere basisk i løbet af ugen. Du vil opleve bedre søvn, mere energi, mindre smerte, en afspændt og let krop og ro i tankerne.

Kort og godt vil du opleve betydningen af ALKALINE LIVING.

Efter 16 kursus-år på Trevizan må jeg konstatere, at energien på stedet er intet mindre end magisk.

Du har mulighed for at vælge tre forskellige kursusuger med hver deres fokusområde, se kursus No. 1, 2 eller 3. Alle kan deltage, og alle er på en individuel indre rejse.

Alle kurserne bygger på mine bøger ”ALKALINE LIVING, TRÆN – SPIS – ELSK” og ALKALINE KITCHEN, Sundt, Simpelt og Smagsfuldt. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger